Materialista la nivel pur....barem de-ti placea unul mai instarit, da' asa imputiciuni umane sa-ti placa?
Ba, eu glumeam. Si eu care credeam ca faci parte din categoria ''nesimtitul''.
Ma bucur tare mult ca eu nu fac parte din nici una din acele categorii.
Apropo, si mie imi place Laura Giurcanu, sunt abonat la ea de ceva vreme. Nu prea imi place ca acum e rasa in cap, dar este decizia ei, nu putem noi sa ii spunem ce sa faca, daca ea e fericita asa, eu o sustin.
Mda, la asemenea pretentii, trebuie sa oferi si tu ceva la schimb. Daca stii la ce m-a refer!
Cred ca asa baiat cu bun simt ca mine n-ai mai inalnit de cand lumea si pamantul!
Asa e. Ai si tu dreptate. Am tendinta de a judeca prea repede.
Doar cu cateva fete mam vazut si m-am comportat ca un disperat recunosc asta, sa nu fiu ipocrit vream doar sex de la ele asta cand era mic pe la 18, 19 ani cand credeam ca sufletul conteaza, de atunci nu prea mam vazut cu nici una, dar am cliente cu care conversez si chiar unele fete au ratiune si ai ce vorbi cu ele
Banii nu creaza atractie sexuala, o fata nu se exicta ca vede unul cu banii in scimb cand vede pe unu ca dorian popa ca exemplu atunci da si invers e valabil, adevarul e ca majoritatea suntem disperati asa ca ele se compromit cu noi, un studiu bomba a dovedit ca doar 10% din masculi atrag femeile cu restul se compromit
Eu zic sa mai incerci sa te vezi si cu altele. Cunosti persoane noi si de unde stii, poate se leaga ceva.
De unde ma, tu n-ai vazut ce ''musculos'' era? Daca ai fi fost tu, as fi zis asta. Ai fi inghitit si prelungitorul.
Da mereu cunosc persoane noi, chiar m-am obisnuit cu asta, inainte eram timid acum vb mult mai mult, nu inteleg de ce imi spun toata viata lor eu find un necunoscut?
Daca e vorba de Dorian..de ce naiba n-am intalnit si eu unul ca el pana acum. si acum serios, el asta crede, ca banul face toata treaba, din punctul lui de vedere...
Bagati careva sectiunea de ''poante slabe'' si pentru Floarea!
Ca unu ca dorian cauta una foarte frumoasa ca el, banii nu creaza atractie fizica, asa cum banii nu creaza sasi fie foame, sasi fie sete sa ai frica de ceva etc astea sunt reacti chimice care sunt involuntare cum apar si de ce? e un mister al stiinteti
Fizicul meu nu reprezinta o amenitare la adresa lor poate de asta