Mai frumosi decat mine nu exista Nu am de ce sa fiu invidios, nu ma ajuta cu nimic si se poate sa am alte calitati pe care ei nu le au.
Cateodata mai am ganduri cretine de genul dar imi revin repede.
Ma gandesc la lucrurile pe care le am... fata de altii am destul de multe lucruri.
Nimeni nu e mai frumos decat altcineva, toti suntem dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
Sunt sigur ca pentru o persoana din lume, tu esti cel mai frumos barbat pe care l-a vazut. Gelozia nu-si are locul, e doar in capul nostru, din cauza lipsei increderii in sine.
Ok, hai sa ti zic si rapsunsul meu. Nu, nu sunt. Niciodata n am tinut seama, in schimb mi am mentinut pozitivismul prin modul meu de a aprecia ceva la cineva( cand vad un semen ca are haine ok, ca foloseste parfum decent asa.). Faptul ca stiu ca am propriile mele abilitati si o experienta in spate ma determina sa ma impun si eu. Ideea e de a te impune, dar nu neaparat ca esti alimentat cu invidie(invidia compromite rezultatul unei competitii). Competitiile intre noi sunt atipice la noi, dar nelipsite si la femei. Ideeea e sa fii dibace.
Daca nu îl cunosc pe respectivul individ și nu știu nimic despre el nu am motive sa fiu invidios, poate duce o viață mai rea decât a mea, poate nu e mai deștept ca mine și e un prost care își irosește viața.
Unii au ceva ce alții nu au, in general nu sunt invidios pe alții, nici nu îmi pasă de viețile altora decât ale celor dragi.
Orice ar avea individul ăla ai putea avea și tu, doar fiindcă îl consideri pe ăla într-un fel nu înseamnă că toți vor fi de acord cu tine, depinde de gusturile altora.
Nu. Simt invidie doar dacă văd că cineva e mai agil și la elastic decât mine
Nu, imi stiu standardele, de obicei imi fac o criticalã, si nu cred cã ce are unu mai frumos ca mine se bazeazã pe aspect, gândesc per ansablu.
Wow tu esti fat frumos din lacrima sa inteleg
Exact plâng când altii mai urâti ca mine au parte de printese
Nu contează numai frumusețea ci contează și succesul în viață. De exemplu eu cred că este mai important dacă ai ca iubită sau soție o fată foarte frumoasă, când poți să detasezi o invidie mult mai mare pentru ceilalți băieți/bărbați.
biancaaaaay întreabă:
MadaAwwr întreabă: