anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii cand sunt mici sunt atrasi doar de caractere false, de fete cu o tona de machiaj? Cica prefera pe alea in natural, le plac doar sanii, fundul si sunt obsedati sexuali fara minte? Iar cand imbatranesc stau cu nepoatele lor, nu le vine mintea niciodata.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu toti dar asta e generatia,moda asta se vrea asta,se cauta.
Freze, fite, bani, machiaje, silicoane.Am ajuns in secolul in care vrem sa fim perfecti dar nu constientizam ca excesul ne dauneaza.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Eu doar sa arat cat de stupid este sa gandesti asa radical, vezi intrebarea cu fetele mici, baieti sunt sfinti, fetele sunt rele sau proaste

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Stiu da eu nu pot sa ii raspund ca ii e frica de mine laughing)

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Hai sa iti explic ceva.Si eu cand stau cu copii mai mici prin absurd,nepoate, nepoti, verisoare, vecini, sau cand nu am incotro, chiar trebuie sa te cobori la mintea lor.Altfel copii ar incepe sa faca altceva poate periculos, sau incepe sa planga si asa mai departe.Iti aduci aminte cand erai copil, si prin absurd, te lasa sa stai cu cineva strain(evident, era o ruda indepartata sau un foarte bun prieten de al parintilor tai) si era foarte plictisitor, nu avea chef de nimic, si etc? Ei bine, asa se simt si cei mici

| Drimmero a răspuns:

Cand esti condus de hormoni si de pubertate, cauti superficiale,, dar pe parcurs iti vine si mintea la cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Ray, da.
Degeaba copii, întrebarea aia a atins un nivel de prostie pe care ți-ar fi până și ție greu să-l întreci, oricât te-ai strădui.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa numai generalizam si sa gandim rational

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ala din intrebarea de mai sus e doar dus cu pluta. Nu ii mai citi intrebarile ca faci cancer.