| inna a întrebat:

Baietiibatting eyelashes ce preferati brunetele, blondele, satenele sau roscatele?batting eyelashes.(ma refer la cele care au culoarea parului naturala nu vopsitele...)

Răspuns Câştigător
| daniDeeDee a răspuns:

Satenele love struck si brunetele.

30 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mie mi-ar placea fetele care au parul in toate culorilelaughing.big grin

| Silvia a răspuns:

Tare as vrea eu sa stiu care sunt accesoriile alea ale lui bent si daca are mai multe...thinking rolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Ehh` cami...eu ma gandeam la accesorii...naturalelaughing)). Deaia vroiam sa stiu daca are mai multe.rolling on the floor

nony
| nony a răspuns:

Cand eram mic imi placeau blondele.eram innebunit dupa ele.
Acum imi plac brunetele creole drooling
Dar imi sterg balele, imi dau douá palme si ma gandesc ca nu asta conteaza.Conteaza ce are sub parul care ii acoperá capul.Conteaza inima si felul sau de a se purta cu mine happy
Parul o sa i se albeascá la un moment dat.si eu ce am facut, m-am indragostit de o culoare? raised eyebrows
Te pup kiss

cami
| cami a răspuns:

Inna, si daca Bent raspunde ca-i plac blondele. Ce faci, te oxigenezi? smug

cami
| cami a răspuns:

Stim ca @adytzaa938, tot incearca, tot incearca laughing. Are vreo sansa?

cami
| cami a răspuns:

whew! zau ca m-am linistit acum.

cami
| cami a răspuns:

Bent, cu tine m-as baga eu

la o paruiala, da' n-am de ce s-apuc laughing

cami
| cami a răspuns:

Bent, imi plesnesti asa cate un termen. Auzi la el "eufemistic", macar stii ce inseamna? tongue
Si daca tot venii vorba de eufemisme care se fac intr-a 9-a la romana, iti spun si eu : Duca-se pe pustii ale "accesorii" important e ce simti cand apuci, nu neaparat ce. apuci.

cami
| cami a răspuns:

Silvi, ti le spun eu : Lantul lui de un kil de la gat, cureaua Armani, etc, etc

| juniper a răspuns:

Eu prefer satenelewinking

| Pho3nix a răspuns:

Atat timp cat acea fata ma iubeste cu adevarat, nu ma intereseaza culoarea parului.happy

| inna explică:

@cami pentru bent ma fac si roz in cap.Multumita? laughing

Nu-mi pasa ce raspunde benthee hee

Eu bruneta sunt, bruneta o sa raman pentru intodeauna love struck

| inna explică:

@cami dar cu cine sa te parui pentru el? rolling on the floor ca nu mai vad pe nimeni care sa-l vrea maxim...thinkinglaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Buna.
Eu sunt fata, dar imi dau si eu cu parereabatting eyelashes. Mie sincer imi plac baietii bruneti dar si cei cu parul saten.
Pa, pa.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Oricare dintre ele, fata conteaza mai mult laughing

| cioko19 a răspuns:

Inna, iti spun eu ca brunetelebatting eyelashes.
laughing

| cioko19 a răspuns:

@bent0108, ce-i baiu' cu poza:-s?
daca vrei, pentru tine o schimblaughing

| dragosh a răspuns:

Blondele si brunetele. putin mai mult brunetelebig grin

| bc83boom a răspuns:

Nu cred ca are vreo importanta culoarea parului, mai mult conteaza:aspectul, caracterul si ce are in "bibilica" happy

| MadNNNeS a răspuns:

Toate variantele dar mai mult brunetele si satenele.

| robby_9284 a răspuns:

Brunetele si satenele :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac la nebunie brunetele si satenele! In nici un caz roscatele natural... Blondele... nu mai innebunesc sincer.
Idealul meu: bruneta, cu tenul creol si cu ochii verzi sau caprui.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si-acum vin eu, ca un erou... mi-s plac brunetele. laughing Pe bune. Care se baga la o...paruiala? smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cioko, ori iti schimbi poza, ori ne dai web. Vrei sa murim dreacu' pe aici? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami
Ei n-ai de ce apuca...eufemistic vorbind, am destule accesorii "apucabile". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nas te refereai, bent?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furni, logic ca nu...

...ma refeream la urechi. laughing Numa' ca fetele astea s-au gandit ele, repede, la vrej...doamne, tineretu' asta neoproletar... s-alege naibii prafu' cu asa mentalitate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personal imi plac blondle naturale cu ochii albastri pur si simplu ma innebunesc sunt 'criminale'... iar faţa de o bruneta chiar nu as putea sa simt absolut nimic, nu stiu de ce dar imi stirneste chiar repulsie...de brunetime e plina lumea, insa o papusa blonda cu trasaturi scandinave mai rar gasesti ...cred ca daca n-ar mai fii blonde pe pamint m-as resemna cu o asiatica maruntica si galbejita dar niciodata nu as alege o femei bruneta