Tare as vrea eu sa stiu care sunt accesoriile alea ale lui bent si daca are mai multe...
Ehh` cami...eu ma gandeam la accesorii...naturale)). Deaia vroiam sa stiu daca are mai multe.
Cand eram mic imi placeau blondele.eram innebunit dupa ele.
Acum imi plac brunetele creole
Dar imi sterg balele, imi dau douá palme si ma gandesc ca nu asta conteaza.Conteaza ce are sub parul care ii acoperá capul.Conteaza inima si felul sau de a se purta cu mine
Parul o sa i se albeascá la un moment dat.si eu ce am facut, m-am indragostit de o culoare?
Te pup
Bent, imi plesnesti asa cate un termen. Auzi la el "eufemistic", macar stii ce inseamna?
Si daca tot venii vorba de eufemisme care se fac intr-a 9-a la romana, iti spun si eu : Duca-se pe pustii ale "accesorii" important e ce simti cand apuci, nu neaparat ce. apuci.
Atat timp cat acea fata ma iubeste cu adevarat, nu ma intereseaza culoarea parului.
@cami pentru bent ma fac si roz in cap.Multumita?
Nu-mi pasa ce raspunde bent
Eu bruneta sunt, bruneta o sa raman pentru intodeauna
@cami dar cu cine sa te parui pentru el? ca nu mai vad pe nimeni care sa-l vrea maxim...
Buna.
Eu sunt fata, dar imi dau si eu cu parerea. Mie sincer imi plac baietii bruneti dar si cei cu parul saten.
Pa, pa.
Nu cred ca are vreo importanta culoarea parului, mai mult conteaza:aspectul, caracterul si ce are in "bibilica"
Personal imi plac blondle naturale cu ochii albastri pur si simplu ma innebunesc sunt 'criminale'... iar faţa de o bruneta chiar nu as putea sa simt absolut nimic, nu stiu de ce dar imi stirneste chiar repulsie...de brunetime e plina lumea, insa o papusa blonda cu trasaturi scandinave mai rar gasesti ...cred ca daca n-ar mai fii blonde pe pamint m-as resemna cu o asiatica maruntica si galbejita dar niciodata nu as alege o femei bruneta
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: