| cristi27 a întrebat:

Baietii cu ce ma refac dupa o betie crunta? Abia stau pe scaun de rau ce imi este...

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Sa vezi ce bataitza iti dau cand ne intalnimhee hee. pai asa imi esti? bei fara mine?

26 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Incearca o bere sau niste zeama de la muraturi, varza acra, ceva. Daca reusesti sa dai la boboci, e perfect. Iar cand te intinzi pe pat, incearca sa stai cu fata in sus si sa privesti spre coltul camerei, nu in tavan, ca se clatina si se invarteste la greu. Bafta!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Fa un dus, imbracate in pijamahee hee, bea un ceai cald si stai linistit in pat.Chiar ar fi recomandat sa si dormi putinwinking

nony
| nony a răspuns:

Lamaie, sau Helas.nu stiu daca mai exista asa ceva in tara.Si mananca muraturi daca ai.si mai tot ce ai acru prin casa. Evita dulce.si stai linistit.Cam atat.
App, ce ai sarbatorit happy?

| SweetCandy a răspuns:

Nu-s baiat.....mananca muraturirolling on the floorrolling on the floor
alta dat sa mai faci si u cate o pauza printre butoiasele de vinrolling on the floorrolling on the floor

| SweetCandy a răspuns:

Ee...ete ca ti s-a intamplat...se pare ca nu ai exercitiu...rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Bea un pahar (mic) din chestia cu care te-ai imbatat in seara de dinainte. Si mananca niste bake rolls sau biscuiti sa-ti diminueze sucul gastric din stomac.

| Psihoyounger a răspuns:

Ce sa faci... nu prea multe, sa te gandesti ca nu trebuie sa mai faci asta inca o data.

Psihoyounger

| danutza a răspuns:

O cafea cu sare si un dus recebatting eyelashes

| cristi27 explică:

@sweetcandy nu am mai baut pana azi noapte de 2 luni sa ma imbat...la 5 am ajuns acasahappy

| cristi27 explică:

Am sarbatorit permisul Nony... l-am avut suspendat si ieri l-am luat de la politie...am baut de ieri dupa masa de la 7 pana azi dim la 5 imi este fffff rau...nu am mai baut in halul asta de f mult timphappy

| cristi27 explică:

Ai dreptate sweetcandy...nu prea am exercitiulaughing...nu mai imi trebuie bautura mult timp de acum incolohappy

| Crisu_8081 a răspuns:

Bea ce ai baut aseara si da-ti o palma la fund! Baiat obraznic ce esti, te imbeti fara noitongue

| bluerose a răspuns:

Ai sarbatorit ca ti-ai luat carnetul?laughing Odihnestete ca iti revii.

| VladDu a răspuns:

Sa dormi.

| ladybird a răspuns:

Cu toate ca nu sunt baiat iti spun sa bei o cafea tare, tare, mananca niste muraturi, eventual si ceva mancare chiar daca iti este rau. Te inteleg perfect si stiu exact cum este.

| marsy a răspuns:

Sa dormi toata ziua

| abis a răspuns:

Grasimile ajuta la anihilare alcoolului. Mananca bine. Si incearca si cu zeama de varza acra, daca ai.

| SLeVeN a răspuns:

Iti revii dupa vreo 2 zile... incearca sa stai linistit.

| emin3mcosmin a răspuns:

Ok.eu cautam asa ceva pentru ca taicameo sa imbatatlaughing)))))...si a doua zi merge la servici...am calculat.deci 6 ore doarme... a doua zi...stiu din propria experienta sa bei o cafea tare...cu aspirina dizolvata in ea...su pur si simplu o cafea cu sare si esti ca nou...mai ales ca dimineata este firg. ...si repede te trezestiwinking... fa si tu asa...altadata cand bei sa ma anunti si pe minewinking.ca si eu te ajut

| CrazyGirl2 a răspuns:

La tata i`a trecut cu zeama de la varza murata... sper sa fie de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kinley....si intins in pathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un mic dejun copios, cu alimente grase (ouale sunt recomandate). Ia si un antiinflamator! Nu mai bea in halul asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aseara, dupa fericitul eveniment, trebuia sa inghiti doua pastile de aspirina si astazi erai ca nou...acum...e tardiv...ai incercat sa de legi de scaun?!?
Retine pentru data viitoare si imi vei multumi...astept pe aici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare de ce a trebuit sa bei pana cand ti s-a facut rau? Ia o aspirina, cu un suc de lamaie si alta data sa bei doar cat stii ca rezisti si, mai ales sa bei bauturi curate nu "facaturi". Berea e buna o sticla, hai doua. Vinul este bun doar cel fara zahar adaugat. Taria buna este cea fara chimicale: palinca de prune, whisky Chivas Regal, visinata/afinata de casa si, probabil stiti voi mai bine si altele. Dar nu beti porcarii cu chimicale! Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bere de dimineata si dupa aia somnhappy

| lililuna a răspuns:

Ia cu zeama de varza murata, se spune ca ajuta...