Ochișorii inima sufletul zâmbetul când se enervează și strânge pumni și când se enervează și mergem repede când râde când se face nasul roșu de la frig
Tot ce as aprecia
Daca cineva ar zice ca apreciaza modul de a fi, caracterul, mainile, picioarele, ochii, glumele... ce sunt acestea? Ce caracter apreciaza? Ce ochi apreciaza? Asa... oricare? Deci aceste lucruri sunt doar ca denumire.
Sau automat toti prin caracter si toate acestea, fac referire direct la valoara maxima? Sau valoarea acceptata si considerata de ei? Care presupun ca... ar trebui spusa, daca tot a venit vorba
Pe langa aceste lucruri, cele mai multe persoane, nu stiu ce apreciaza la cineva, doar in momentul in care sunt cu acea persoana si realizeaza ca asta apreciaza la ea, ceea ce este un lucru bun si normal. Asa zis "preventiv"... nu prea are farmec
Numai bine! ^_^
In primul rand figura trebuie sa ma atraga, corpul asa si asa, ca dupa cum stim fizicul e proba eliminatorie. Apoi caracterul, cum se comporta si asa mai departe, apoi si ce mai are prin cap, cam asa.
Caracterul,felul prin care vorbeste.Cum zicea cineva de aici, dejeaba e frumoasa daca caracterul lasa de dorit si nu te simti bine langa ea
O nebunatica cu simtul umorului, sa facem amor mai ceva ca in filme sa rupem patul sa trezim tot orasul
Vreau cu tine fetito ca sa ma frec
O singura noapte sa ma combin si sa plec
Deci haide sa nu mai stam sa'ncepem d***u o data
Pentru mine in seara asta sa fi dezbracata
De vrei sa maresti suspansul lasa mai usor balansul
https://Versuri.ro/w/6xz1
Deja m-am incins vreau sa stau langa tine intins
Ma faci sa ma simt penibil mi'ai atins punctul sensibil
Hai stinge lumina fiindca imi creste adrenalina
Fizic: zimbetul, orice femeie ce vad ca zimbește, ma topește? În special cel al soției?
Moral : sinceritatea. Fără ea, nici o relație nu funcționează corect.
Fidelitatea si modestia.Fizic,sa nu incerce sa arate sau sa fie ca altcineva.
Stii ce zice filozofia frumosului? Nu-i frumos ce este frumos, este frumos ce-mi place mie. Fiecare persoana are parametrii ei de incadrare a frumusetii.
Imi place chipul, nu prea ma mai intereseaza corpul. Adica am vazut ca imi plac si fetele mai plinute.
Si imi plac sa aiba simtul umorului si dar in acelasi timp sa fie si cu capul pe umeri
Eu am apreciat față ei drăguță cu zâmbetul și privirea gingașă ce ma pătrunde și corpul ei fiind dotata cu sânii și fund și putina burtica și ea fiind foarte sufletista. m-am îndrăgostit pe loc de ea.
Dar ce aveti domnule de va luati de bietul om? Pun pariu ca are un caracter demn de invidiat cu doamnele.
Interesant raspuns. Ai avut vreodata parte de dragoste la prima vedere?