| Drums a întrebat:

Baiiiiiii! Doamne mor de nervi! De ce dracu cersiti fundele astea? falsilor!
cica da un raspuns si la sfarsit zice funda plsss? sau etc.bai imbecililor pe TPU ajuti pentru ca vreti sa faceti asta, o faci din inima nu pentru o nenorocita de fundita.auzi tu, funda plssss? fundita? funda? angryangry

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Sunt in totalitate de acord cu tine! Este revoltator si deranjant de fiecare data cand vad astfel de utilizatori. Cred ca acordarea unei funde depinde in primul rand de calitatea raspunsului tau si apoi de cel care a pus intrebarea. Nu ceri funda, ci dai un raspuns astfel incat sa o meriti!
Dar se pare ca pentru ei tot ce conteaza este sa ajunga cat mai sus in fruntea clasamentului...
Nu te mai enerva, nu are rost.nu ai ce face.

7 răspunsuri:
| Drums explică:

Ajutati* (eram nervoasa si nu am vazut ce scriu!)

| AlexBitza a răspuns:

Chiar ca sunt enervanti.Aici ajuti pentru ca vrei, si pana la urma ce castiga daca au cateva fundite?
Fundita? (doar glumeam rolling on the floor )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te 'nerva ca faci riduri si devii urata, si daca o sa te uratesti nu te mai ubescwinkingkiss

| Drums explică:

Mai Tilicarolling on the floor hai ca uite m-ai facut tu sa nu mai fiu nervoasalaughing mersi. mult
laughing
blushing

| AndaWest a răspuns:

Eu iy taxez cu stupid si nefolositor, cat de inteligent e raspunsul, cand vad la urma ''fundita pls'' mi se face raurolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Originalo cat esti de originala? kiss love struck asta ca sa nu te superi laughing

| AndaWest a răspuns:

Tilica esti nebun raulaughing