| wdexwjmwd a întrebat:

Banii iti aduc sau nu fericirea?
Fiecare sa raspunda in dreptul lui.

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi mentine viata pe piciore si o parte din fericire aduc pentru ca omul se bucura cand isi cumpara ceva de valoare sau un obiect mult dorit, chiar de o fi fericire pe moment sau de cateva zile. Interesul e stanjenitor dupa bani dar nu e bine sa fii nebun dupa ei.

| onasis1961 a răspuns:

Bani nu aduc fericirea! Dar o întreţin!

| mona a răspuns:

Sunt de parere ca banii iti aduc fericirea si sunt convinsa de asta

| cristi202 a răspuns:

Nu aduc! Am trait un an fara sa am decit bani de piine (3000, cind era piinea de 3000, 4000, cind a fost de 4000 de lei) in buzunar, si viata era parca mai frumoasa. Era mai simpla, dar ma bucuram de orice lucru. Chiar si de faptul ca exist.
Cele mai multe lucruri de valoare nu le poti cumpara cu bani: dragostea, intelegerea cu cei din jur, sanatatea, multumirea (de putinul sau multul pe care il ai).

| Musique a răspuns:

Da.

| MenInShadow a răspuns:

Asta depinde de fiecare.
Mie unul nu-mi aduc fericirea, ci doar strictul necesar.
Ce-mi aduce mie fericirea este tot, probleme, girji, momente frumoase, munca, etc.
Tot, nu banii. Eu nu cer bani parintilor sa-i cheltui pe chips-uri sau pe bere, pentru ca nu le consider un lucru necesar.
Eu unul daca am 5 lei, p'aia ii tin o gramada de tine, 1-2-3 luni chiar, pentru ca nu-i cheltui.
Deci mie banii nu-mi aduc fericirea prea mult, in afara de fericirea de a avea ce manca.

| Woodenpints91 a răspuns:

Acum depinde şi ce înseamnă fericirea pentru fiecare. În cazul meu, dacă aş avea multe găleţi cu bani, aş fi cu 50 mai fericit.
Un om idiot,ar spune că banii n-aduc fericirea, că cei mai importanţi sunt prietenii, familia, copiii, după pleacă 6 luni pe an în Italia la spart moloz pe o mie juma de euro, plângându-se în acelaşi timp că le este dor de casă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Saracii si prostii sunt cei mai fericiti, dar parca e mai bine cand ai bani

| DarkBlood32 a răspuns:

Idem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde si cum i folosesti ca daca mai dai si la oameni saraci cred ca ai fi si fericit mie nu imi aduc fericirea sanatatea este mai importanta.

| IndiferentXD a răspuns:

Banii sunt sursa de viata dupa aer!

| maryusmono a răspuns:

Mie unul imi aduc... Acum am inceput sa invat cum sa fac bani pe site-ul cum-sa-faci-bani.net

| Puffulets a răspuns:

De cele mai multe ori Da.

| AlexNet74 a răspuns:

Si banii iti aduc fericire dar sunt lucruri mult mai importante care iti aduc fericirea gen: Iubirea...Libertatea, etc.

| tay2012 a răspuns:

E o poveste:

era odata o familie bogata, iar tatal l-a dus pe fiu la o famile saraca sa vada cum e sa nu ai.
Dupa ce s-a intors fiul, tatal l-a intrebat: Cum a fost? cum este sa nu ai?

baiatul a spus: Tata noi avem un acoperis, ei au intrebul cer, noi avem o piscina ei au un lac intreg, noi avem o gradina, ei o padure intreaga.

Acum spune cine sunt saraci s cine sunt bogatii?

Dar intr-adevar, bani nu aduc fericirea dar e mai confortabil sa plangi intr-un BMW decat pe o bicicleta.
Noi uitam ceea ce e fericirea, in favoarea banilor.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru tay2012):

Ce ai zis tu mi-a adus aminte de,, Banii nu aduc fericirea. Dar parcă-i mai bine să plângi pe un iaht.".
Dar eu una, prefer bicicleta în defavoarea BMW-ului.

| Razerman a răspuns:

Banul reprezinta pentru mine un lucru important dar nu pot spune ca aduce fericirea. Cu banii nu poti cumpara prietenia, dragostea, sanatatea sau alte lucruri. Mereu sunt intr-o continua cautare si nu sunt multumit de ceea ce am desi am multe fata de altii. Asta ar fi o problema, incerc sa o rezolv si sa nu mai fiu asa materialist. Banii sunt doar niste hartii cu care cumparam lucrurile ce ne fac fericiti mult prea putin pentru cum ne imbrancim si ne scuipam intre noi pentru a le avea.

| DEXTER666 a răspuns:

They Say Money Can't Buy Happiness, But, It Can Buy Race Car Parts... That Makes Me Happy

| vampiruP a răspuns:

1)Bani iti aduc fericirea materiala.
2)Fericirea sufleteasca ti-o aduc rudele prietenii partenerii de viata copiii sau cei dragi. Tine minte asta!

| izabelacandy a răspuns:

Viaţa este un vis pentru un înţelept, un joc pentru un prost, o comedie pentru un bogat, o tragedie pentru cei săraci. Sholom Aleichem

| BoqdanMihai a răspuns:

Cu siguranta bani aduc fericirea, cei care zic ca nu-i adevarat sunt niste mincinoasi.laughing

Întrebări similare