Sincer,eu cred ca acel om trebuia sa fie ministru, indiferent ca era model sau colectionar de cartonase Chipicao.ce conteaza cand e competent in ceea ce face? Eu sunt baiat, il sustin.Nu mi se pare normal cum gandesc oamenii, romanii in general...de ce a fost schimbat? Ca e model si ca are poze la bustul gol? Cand ne trezim sa nu mai judecam oamenii dupa aparente si sa nu mai avem prejudecati? Eu daca imi pun de exemplu un tatuaj, nu pot sa fiu competent in functia de asistent social? Cam la fel e exemplul asta si cu acel om.
Oamenii sunt plini de prejudecati...si asta nu e bine.Deloc.Gandire de Evul Mediu.
Acel om, repet, trebuia sa fie azi ministru.
Citeste raspunsul de mai sus pe care i l-am dat lui Angycut. Ce parere ai?
Ciudat,nu mi-am pus niciodata problema asta.dar cred ca e vorba tot de mentalitatile gresite ale unor oameni...sa nu uitam ca femeia a fost discriminata sute de ani la rand..si asta se intampla si acum in unele religii. Aici e vorba tot de un fel de ''judecata discriminatorie''.Dar acel ministru propus (chirgul) are si poze indecente sau numai la bustul gol? Nu as vedea ce legatura are una cu alta.dar ma rog...
Erau poze in lenjeria intima, nici macar in costum de baie. Tipa pe care am dat-o exemplu mai sus nu avea poze in lenjerie intima. Avea poze in haine mulate si cateva in costum de baie.
Mentalitati cam eronate cred eu..nu are legatura de exemplu narcisismul si faptul ca e model cu competenta lui de a fi ministru.E logic.dar multa lume pica la capitolul logica.Dar tu ce parere ai despre asta?
Si eu sunt de aceeasi parere, insa mi se pare si mai normal ca aceeasi atitudine sa fie valabila pentru ambele sexe, pentru ca altfel avem niste standarde duble care nu ne fac foarte coerenti.
Deh, chestie de mentalitate...
Eu credeam ca ministrii sunt alesi dupa capacitati, nu dupa felul in care apare pe internet.
Ma intreb ce se intampla daca maine -poimane se aude ca cutarica ar fi homosexual sau tranvestit!
Si daca ar fi fost vorba de o femeie in ipostazele astea? Acum cateva saptamani nu stiu ce debutat si-a angajat o bomba sexy drept consilier si toate femeile si barbatii au sarit cu gura pe ea, ca este parasuta si este o incompetenta. Asta este un caz recent, dar nu este prima data, cand femeile care ajung pe posturi mai bine puse si au poze indecente sunt criticate mult mai aspru si culmea, de femei care nu au nicio problema cu barbatii care apar goi, dar care militeaza impotriva sexualizarii. Nu crezi ca este vorba de niste standarde duble?
Poate ca pur si simplu nu era calificat?
Acum, faptul ca publica poze cu el in chiloti poate spune cate ceva despre el.