| RAY a întrebat:

Barbati care nu cred ca femeile iubesc cu adevarat si doar se folosesc de barbati sunt pe aici? ce va adus la concluzia asta?

14 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Deci, cred ca intrebarea e pusa gresit... : sunt multe femei care cred (pentru ca asa si e) ca barbatii nu iubesc cu adevarat, ci doar se folosesc de ele. Ai inversat genurile. De ar fi barbati care sa iubeasca cu adevarat, sa nu se foloseasca de femei, asa cum vad zilnic oriunde merg, pe strada, parc, magazin, etc -> de nu ar mai fi asa barbatii, universul ar fi total diferit : prea frumos!

| RAY explică (pentru Mayar):

Am scris eu ca barbati iubesc cu adevarat? plus ca voua nu va plac barbati cuminti si i preferati pe cei badboys, va plac curvari

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Fetele pe care le stiu eu (stii vorba aia - cine se aseamana, se aduna) - se feresc de acesti 'badboys'. Adica, serios?! Nu au nimic in creier, vor doar sa faca sex precum animalele si sa se bata precum niste brute. Oameni ai pesterilor putem zice. Nu stiu ce fete ai tu in anturajul tau, dar mi se pare deplasat de-a dreptul sa iti placa un drac impielitat. Iti tai craca singur de sub picior atunci

Te cred baiete, fi serioasa

Considera ce vrei tu, adevarul ramane acelasi, fie ca vrei sa vezi asta sau nu vrei sa vezi.winking

O minciuna are nevoie de alte minciuni, un adevar nu are nevoie de alte adevaruri

E nevoie doar de creier pentru a vedea adevarul, atata tot

De dovezi baiete

Vad ca te adresezi altcuiva, nu mie. Cand esti serios, mai conversam

Cu tine vb, nu te supara ca faci riduri

| neu1323434 a răspuns:

Nu trebuie să gândim așa...Și bărbații și femeile iubesc cu adevărat. Dacă mai sunt și femei care fac asta din interes, e problema lor, au ele un motiv pentru care aleg să facă asta, dar nu trebuie să generalizăm și să trăim cu impresia că femeile sunt doar niște curv.e și că toate sunt pe interes... până la urmă sunt și bărbați pe interes, ăia sunt mai curv.e decât femeile.

| Kaℓi a răspuns (pentru neu1323434):

Bravo, un raspuns bun happy
Doar intrebarile tale sunt ciudate...

| neu1323434 a răspuns (pentru Kaℓi):

Nebunii sunt și inteligențiwinking

| RAY explică (pentru neu1323434):

Esti pe tocuri man