Deci, cred ca intrebarea e pusa gresit... : sunt multe femei care cred (pentru ca asa si e) ca barbatii nu iubesc cu adevarat, ci doar se folosesc de ele. Ai inversat genurile. De ar fi barbati care sa iubeasca cu adevarat, sa nu se foloseasca de femei, asa cum vad zilnic oriunde merg, pe strada, parc, magazin, etc -> de nu ar mai fi asa barbatii, universul ar fi total diferit : prea frumos!
Fetele pe care le stiu eu (stii vorba aia - cine se aseamana, se aduna) - se feresc de acesti 'badboys'. Adica, serios?! Nu au nimic in creier, vor doar sa faca sex precum animalele si sa se bata precum niste brute. Oameni ai pesterilor putem zice. Nu stiu ce fete ai tu in anturajul tau, dar mi se pare deplasat de-a dreptul sa iti placa un drac impielitat. Iti tai craca singur de sub picior atunci
Nu trebuie să gândim așa...Și bărbații și femeile iubesc cu adevărat. Dacă mai sunt și femei care fac asta din interes, e problema lor, au ele un motiv pentru care aleg să facă asta, dar nu trebuie să generalizăm și să trăim cu impresia că femeile sunt doar niște curv.e și că toate sunt pe interes... până la urmă sunt și bărbați pe interes, ăia sunt mai curv.e decât femeile.
Bravo, un raspuns bun
Doar intrebarile tale sunt ciudate...
Nebunii sunt și inteligenți
Esti pe tocuri man
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: