anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați, ce părere aveți despre o femeie cu o fire (mai) războinică, combativă, cu tenta de eroina și dorința de a ajuta pe cei oprimați?

Răspuns Câştigător
| troleibuz a răspuns:

Depinde. Conteaza cat de implicata e in asta. Pentru ca una e sa faci bine, alta e sa te consumi pentru altii si sa te neglijezi pe tine. Orice lucru dus la extrem e nesanatos. Am o parere buna cat timp este echilibrata si realista, se pune pe primul loc si e constient ca nu poate salva pe toata lumea.

Chiar cunosc o persoana asa si cand s-a sinucis o cunostinta era foarte suparata pe ea ca nu s-a bagat in seama cu ea mai des. Acea cunostinta avea prieteni, muncea, facea terapie, lua 3 tipuri de pastile, nu schimba nimic faptul ca o intreba ea ce face din cand in cand, mi se pare o aroganta urata sa fii atat de sigur pe tine ca ai fi schimba viata cuiva care se confrunta cu schizofrenie cu cateva vorbe amarate. Asta o vad ca pe o extrema.

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mersi, nu am nevoie de o mama a ranitiilor

| RAY a răspuns:

Parca a fost o razboinica de genu care apoi a fost arsa de viu, oameni asa zis oprimati sunt de fapt răul, majoritatea tine cu răul din lumea asta sa stii

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pioneră fruntașă. Așa se zicea pe vremea mea.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă firea războinică/combativă e însoțită și de inteligență atât cât să poată păstra un echilibru în ceea ce face, poate fi ok.
Cu toate că, în ziua de azi, e cam riscant să facă așa ceva.
Să încerce să ajute pe unul oprimat de către ANAF sau Poliția economică? laughing
Ar trebui să fie o spadasină foarte bună.
Dar tot cred că ar ajunge pe la sanatoriul de la Bălăceanca. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| StrongHeart a răspuns:

Daca se imbraca si ca Xena, ma insor cu ea. Dar sa fie cu scut si spada frumos, sa nu mai stau cu paranoia ca mi-o fura cineva. Sa stie sa se apere singura.

| wildthing a răspuns:

Stiu si eu ce sa zic? Atat Xena cat si Wonder Woman preferau femeile, deci s-ar putea sa nu le pese ce parere au barbatii despre ele.winking

| FreddieM a răspuns:

Rosa, iar ți-ai schimbat numele?
Cheers

| LordCristobal a răspuns:

Am o parere foarte buna despre ea.

| 4evergentleman a răspuns:

Rosalia sigur nu vrei sa fim împreună? laughing Cate kg ziceai că ai?hee hee Mi-ar placea sa am o iubita așa laughing

Întrebări similare