Depinde. Conteaza cat de implicata e in asta. Pentru ca una e sa faci bine, alta e sa te consumi pentru altii si sa te neglijezi pe tine. Orice lucru dus la extrem e nesanatos. Am o parere buna cat timp este echilibrata si realista, se pune pe primul loc si e constient ca nu poate salva pe toata lumea.
Chiar cunosc o persoana asa si cand s-a sinucis o cunostinta era foarte suparata pe ea ca nu s-a bagat in seama cu ea mai des. Acea cunostinta avea prieteni, muncea, facea terapie, lua 3 tipuri de pastile, nu schimba nimic faptul ca o intreba ea ce face din cand in cand, mi se pare o aroganta urata sa fii atat de sigur pe tine ca ai fi schimba viata cuiva care se confrunta cu schizofrenie cu cateva vorbe amarate. Asta o vad ca pe o extrema.
Parca a fost o razboinica de genu care apoi a fost arsa de viu, oameni asa zis oprimati sunt de fapt răul, majoritatea tine cu răul din lumea asta sa stii
Dacă firea războinică/combativă e însoțită și de inteligență atât cât să poată păstra un echilibru în ceea ce face, poate fi ok.
Cu toate că, în ziua de azi, e cam riscant să facă așa ceva.
Să încerce să ajute pe unul oprimat de către ANAF sau Poliția economică?
Ar trebui să fie o spadasină foarte bună.
Dar tot cred că ar ajunge pe la sanatoriul de la Bălăceanca.
Daca se imbraca si ca Xena, ma insor cu ea. Dar sa fie cu scut si spada frumos, sa nu mai stau cu paranoia ca mi-o fura cineva. Sa stie sa se apere singura.
Stiu si eu ce sa zic? Atat Xena cat si Wonder Woman preferau femeile, deci s-ar putea sa nu le pese ce parere au barbatii despre ele.
Rosalia sigur nu vrei sa fim împreună? Cate kg ziceai că ai?
Mi-ar placea sa am o iubita așa
sebastian_7562 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: