| andreeaeml1200 a întrebat:

Barbatii ce prefera?
O femeie foarte frumoasa, care atinge standardele de frumusete de pe social media, dar proasta de da in gropi, SAU o femeie mai urâtica asa de fel, care de imbraca foarte basic, dar e desteapta si stie sa faca multe mâncaruri, ia o decizie rationala si stie sa faca multe chestii. Deci?

13 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Decenta m-a atras intotdeuna, si in afara de cazurile extreme unde nu au ce face legat de aspectul fetei, nu as folosi termenul de uratica, intr-o oarecare masura toate fetele incearca sa arate bine, daca nu poti lucra la chip, poti lucra la aspectul corpului si a caracterului, ceea ce te face sa treci peste anumite imperfectiuni, as alege ultima varianta, caut o fata linistita, nu una care se stie cu toti baietii sau sa cunoasca toate cluburile si barurile. Aleg ultima varianta, si in multe cazuri, fetele simple sunt mult mai frumoase, doar ca nu simt sa fie centrul atentiei, daca e sa ca caut cu privirea o fata, mereu o voi cauta pe cea care sta mai retrasa in coltul ei.

| RAY a răspuns:

Nu noi alegem, in creierul nostru este o zona programata genetic care se ativeaza in anumite situatii, se numeste zona primitiva, aia tine de atractia fizica -sex, toata evolutia asta de 4 miliarde de ani e doar o concurenta intre niste celule atat, adn ul vrea sa se replice dar vrea si cu un adn bun,totul e inconstient,involuntar,nu noi alegem asta,degeaba e smart daca partea aia din creier nu se va activa,asta ne dictateaza viata asta,de asta regretam ca facem alegeri proaste,ne place dulciurile ca mancarea dulce inseamna pentru creier vitamine, minerale esentiale pentru ele,grasimile ca de depozit de energie,proteinele ca ele sunt hrana celulor, de ce preferam unele animale, insecte, de ce preferam unele haine, masini, totul este legat de partea aia de creier

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai dato in gropi cu "si stie sa faca multe mâncaruri"
De iei de ala ca ii plac femeile proaste sa pofite de ele si tu vreo o femei sa iti fie menajera?

| relian a răspuns:

Femeie care sa stie sa faca mincare nu-i buna in ziua de azi laughing De ce? Pt ca mincarea buna te indeamna sa maninci, asa ajungi gras, deci nu-i bine deloc.

Mai degraba prima varainta, sa fie frumoasa, dar buna la pat, in rest poti angaja menajera, sau mergi in oras sa maninci, mai rarut ca e mai sanatos laughing

Proasta de da in gropi nu cred ca e chiar asa.O mai invat eu pe parcurs, vorba cuiva pe aici, daca vrei copii frumosi si sanatosi fai cu o femeie asa.
Aia or sa mosteneasca de la tine inteligenta si de la mamasa frumusetea laughing o sa iasa copiii mortali laughing

Treb sa te gindesti la toate, chiar si la viitor, asa ca eu ma gindesc la viitorul speciei umane laughing

| CostinAlamariu a răspuns:

Sincer, dacă doar astea sunt opțiunile mele atunci niciuna. Poate aș zice că aia frumoasă pentru că îmi doresc copii frumoși, dar nu îmi convine deloc dacă e proastă.

| wildthing a răspuns:

Sigur ca toti salivam dupa cooru' unei femei foarte frumoase, dar daca e proasta ca noaptea, ce sa faci cu ea? Te saturi de sex si dupa aia nu stii cum sa scapi de ea.
Nici uratica nu e bine, pentru ca daca nu exista atractie sexuala, aia nu e iubita, e o amica.
Trebuie sa depaseasca totusi un prag la capitolul aspect fizic, astfel incat sa mi se scoale la ea...si sa fie si indeajuns de dezghetata la minte, sa am ce discuta cu ea. Nu trebuie sa fie mai desteapta decat mine, pentru ca atunci ma domina, trebuie sa fim pur si simplu pe "aceeasi lungime de unda"...adica sa rada la glumele mele si sa rad la glumele ei.winking

| Marius22222222222 a răspuns:

A doua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că bărbații vor o femeie care sa arate cat de cat bine, să aibă și ceva in cap și un caracter plăcut. Nu cred că ar rezista multa vreme langa o tipă frumoasa de pica, dar toxica și idioata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii le vor pe toate, la acelasi pachet! :) ( daca se poate ).
Probabil stii vorba " ‘Femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat’! "
Ei bine, barbatii doresc intodeauna pachetul complet, daca se poate, adica : super frumoasa si ' trasa prin inel ' cu forme si chip demne de revistele TopModel, neaparat inteligenta si cu simtul umorului si evident extrem de priceputa in toate.
Cam asta vor barbatii!

https://www.ruxandraluca.ro/de-ce-barbatilor-le-e-mai-simplu-general/

| DomnulPoliticos a răspuns:

Prima varianta

| andreeaeml1200 explică (pentru DomnulPoliticos):

De ce iti plac femeile proaste, sa profiti de naivitatea lor?

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru andreeaeml1200):

De ce te ofensezi? Mi am spus părerea, exact ce ai vrut

| AdeLeu a răspuns:

Nici una, nici alta