| Barajag a întrebat:

Barbatii de azi sunt mai putin amenintati de puterea femeii sau doar se prefac?

Răspuns Câştigător
| somniferu a răspuns:

Barbatii de azi sunt diferiti depinde cum ii abordezi...
Oricum fiecare e diferit si nu poti sa raspunzi in general... dar oricum acum in ziua de azi femeia este egala cu barbatul deci suntem la fel...gata cu cine e mai sus si cine e mai josbig grintongue...parerea mea...

21 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Se prefac. femeile la putere!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai mult amenintati! De asta ne si iubesc!

| Dan a răspuns:

Ursuliky, ai probleme cu barbatii de pui asemenea intrebare?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt amenintari.Nu prea se tine ei de cuvantwinking

| Yly a răspuns:

Se simt amenintati dar ascund asta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia a avut mereu puterea, noi traim doar cu iluzia ca sintem sefi. E ce zici? Cred ca esti in culmea fericirii acum rolling on the floor

| danutza a răspuns:

Am obs ca in cele mai multe case femeia dicteaza ea e cucosu...barbatu joaca dupa cum ii canta femeia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu uita că bărbații rămân copii toată viața, responsabilitățile și grijile sunt pe umerii femeii.
Deci cine este amenințat?
Pa, pa.

| Barajag explică:

@Cadariu. D:da, am eu ceva cu barbatii, ori nu e asa? sunt prea putini barbati care stiu sa aprecieze o femeie, spre fericirea mea eu am parte de unul asa cum vrea muschii meilaughing...asta datorita mie ca sunt si eu pe placul luibig grin

| mariobros a răspuns:

Hai sa ne gandim ce a dobandit femeia in ultimul deceniu: mai multa bataie de cap, mai putin timp liber. barbatii inteligenti nu se tem de puterea femeii, ci de manipularea puterii de catre femeie.

| Dan a răspuns:

Mie imi plac femeile cu bunul simt si cauta sa fie intelese de noi cei care am venit pe lume ca si voi.

| Barajag explică:

@Cadariu. D:ma bucur ca-ti plac, de altfel ma includ si eu in categoria acelor femei cu bun simt, ce am vazut la tine a fost ca te-ai agitat f. tare ca am pus aceasta intrebare, crezi ca..., criticand pe cei de pe acest site te vei simti mai bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai puternice razboaie, spun unii, s-au purtat din plapuma.Sau mai altfel spus in spatele oricarui barbat oricit de puternic se afla o femeie. Cel mai tragic este ca femeia lupta indirect si te simti ca intr-o lupta de gherila si nu in una care se desfasoara in cimp deschis

| bluerose a răspuns:

Se prefac...ca nu sunt amentati!

| bluerose a răspuns:

Amenintati, scuze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine ea e contabila.eu sunt sponsorul si directorul. ea e sefa in lipsa mea. eu am uitat codul pin.demult.dar sunt factorul de echilibru in casa.

| Dan a răspuns:

Ursulika, imi place numele tau si poza ta.Cred ca mai trebuie sa te gandesti ca fara noi, voi ati fi singure si nu v-ati mai distra asa ca acum, ar fi o viata plictisita si fara sens. Putem vb in particular?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu vad de ce barbatii sa fie amenintati de puterea femeii, doar spunem ca suntem egali in drepturi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aminadab ce culoare mai au cardurile acum?

| somniferu a răspuns:

Depinde in ce tara suntbig grin
Uite aici in norvegia barbatii sunt doar niste "mucosi"sincer aici poti vedea ceea ce nu ai vazutlaughingfemeile sunt la putere aicitongue
In romania sunt egali dupa cum stiu eu...big grin si la arabi femeile sunt sclavele barbatului deci barbatul e la putere...parerea meawinking

| Barajag explică:

@somniferu:si in suedia sunt femeile la putere, de aceea sunt eu aicibig grin