Buna! femeia e femeie...si nici un barbat nu o va intelege niciodata pentru ca Dumnezeu atunci cind a facut femeia ea trebuia se fie o fiinta deosebita... i-a dat umeri destul de puternici ca sa poarte pe ei toate greutatile acestei lumi, i-a dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii, i-a dat forta care-i permite sa continiue, forta de a avea grija de familie in pofida bolii si oboselii, i-a dat sensibilitatea de a si iubi copiii, si de as suporta barbatul in caderile sale, e facuta din coasta ca sa-si apere inima...si in fine i-a dat lacrimii ca sa plinga atunci cind simte nevoia.frumusetea unei femei nu consta in chipul ei, nici in haine, nici in coafura...frumusetea unei femei se gaseste in ochii ei...aceasta este poarta catre inima ei locul unde se adaposteste dragostea si adesea lacrimile sunt cele prin care poti sa-i zaresti inima... dar acest lucru barbatii nu-l vor intelege niciodat si nici nu incerca sa-i faci sa inteleaga...bafta sper ca te-am ajutat...
Barbatii se plictisesc usor de pb alora si nu le mai ramne timp sa se planga de ale lor... b arbatii bolnavi fie chiar la o raceala, sunt cele mai imposibil de rabdat fiinte, in timp ce femeile, se plang sau nu, asa muncesc, asa vad de casa, chiar foarte bolnave, incearca sa isi rezolve responsabilitatile.
Nu cred asta...multe din femei "se plang" pentru a atrage atentia pentru a fi alintate pentru a se simti importante si cred ca barbatii care afirma asta ar trebui sa fie mai atenti , asta in comprotamentul barbat-femeie... iar in alte cazuri in care "ne plangem" motivul e faptul ca suntem femei... face parte din latura noastra feminina daca ii putem spune asa! dar totusi cred ca exagereaza la faza k ne plangem prea mult:-J...
Asa e FLORAR! Dar atunci, de ce barbatii ne critica mereu zicand ca femeile sunt cicalitoare si ca ne plangem din orice lucru? Pana si la televizor aud acest lucru, nu doar in viata de zi cu zi.....nu cred ca este cazul meu...sau cine stie?
Sensibilitatea e o caracteristica a femeilor si e bine ca au sesizat asta.Cu motiv sau fara, noua ne sta bine sa o facem pe cand lor. hm, nu prea! e binevenita si metoda asta cand vrei sa intorci totul in favoarea ta, ca femeie sau sa ai unele avantaje.Imi cer scuze pentru sinceritate, in cazul in care am ranit pe cineva te-am pupat.
Noi femeile...sunt mai sensibile, iar barbatii, prin lucrul acesta considera ca ne plangem, ca nu ne convine nimic...cunosc textele...ar trebui sa isi dea seama de suferinta noastra si ca daca nu ne-ar ignora, am fi altfel...ar trebui sa-si dea seama ca din cauza lor suntem asa
Cred ca avem mai multe responsabilitati decat ei ...servici, copiii, treaba din casa etc. si cred ca uneori avem dreptul sa ne mai plangem si noi...suntem oameni nu roboti.
Eu una ma plang doar cand sunt la problema. Si nu cred ca este asa, poate sunt unele mai mironosite dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fim bagate toate in aceeasi oala.Si in plus cunosc barbati care se plang mai mult de ex gagica'miu)
anonim_4396 întreabă:
TheStrategist întreabă: