N-am asa ceva. M-ar impiedica sa fiu fericit si echilibrat.
As trai mereu nemultumit, mereu cu angoase, judecand si dand note mici unor femei in fapt foarte frumoase, care n-ar avea nici o vina ca eu le-as raporta mereu la ceva nerealist, neverosimil, stupid pana la urma.
Asa, general, iti recomand un episod mind arhitect https://www.youtube.com/watch?v=-Q30VCFA7uE, unde vei afla ce "filtre" avem fiecare.
Eu personal contez mai putin pe partea fizica, pentru mine conteaza mai mult inteligenta, stabilitatea emotionala, afectivitatea, atractia reciproca. Daca insisti sa stii ce ma atrage, ar fi un corp cat decat solid, deci prefer mai putin slabutele lemn, da? Dar nici tancurle nu ma incanta! Conform unor studii, pe barbati ii atrage fizic o constitutie cat mai sanatoasa, care le da o mini garantie ca tipa va putea transfera gene sanatoase copilului si va putea avea grija de el, dar in societatea noastra, aceste aspecte au ramas doar niste instincte primare in subcontient.
Par: mi-au placut toate, doar sa nu fie ciudate: albastru, cu forme ciudate etc. Nu! cat mai spre feminin. Fara piecinguri aiurea, sunt suficinte alea din urchi.
Ochii: iarasi, mi-au placut si caprui, si verzi-albastri, doar ca unele cu ochi albastri ssau verzi parca sunt mai amenintatoare, parca imi da o stare sa stau in garda, sa fiu pregatit oricand de o pacaleala, un misto neplacut.
Nu poti sa zici cum arata, trebuie sa pui poze, si asa vezi concret genul dorit de acel barbat.
Adica sa dam 1-2-3 exemple cu poze cu ce ne place.
A dracu' întrebare! Mie poate îmi plac blondele, lu' cutare îi plac brunetele cu ochii căprui, lu' nea Gigi de la 2 îi plac plinuțele roșcate, etc! Un milion de răspunsuri! Dar nah, să nu zici că n-o iau personal... Fizic, ei bine, ar trebui să fie... FEMININĂ! Adică să îi pese de cum arată, cum se prezintă în societate, să aibă un anumit bun-simț și cel mai important, RESPECT PENTRU SINE ÎNSĂȘI! Fie că are 45 sau 75 kg, fie că are 1, 50 sau 1, 80, fie că e blondă, brunetă, vopsită, ochii curcubeu și etc. Vrei un răspuns general? Moderația e cheia în orice. Nici prea-prea nici foarte-foarte. Succes
Cu aproximatie can ca Andreea Raicu sau Nicole Scherzinger dar cred ca cel mai sigur Andreea Raicu ba chiar am o vecina in oras care seamana dar este si maritata si nici n-are sani ( eu sunt inabunit dupa sani mari si frumosi ) Deci Pana ma insor eu cu Femeia ideala o sa ajung la 100 Ani si o sa mor de vreo 5-7 ori daca nu mai bine
hasiyukflo întreabă: