anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Berea nu face burta. Au descoperit recent cercetatorii. Deci beti cu incredere. Ce ziceti de asta?

28 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu ma mai las de baut silly laughing

| lia a răspuns:

Bro, eu iti spun: -Noroc!
Chiar in acest moment savurez o Stella Artois tongue

| lia a răspuns:

Sa o bei in cinstea ta ca de cinstea mea, am eu grija tongue
Asa ca, noroc!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Interesant... Poti sa dai link-ul unde ai gasit chestia asta... Sincer... nu-mi prea vine sa cred. Sau, ma rog, e posibil doar sa te baloneze... Doar ca la noi se bea cam mult... In alte parti berea e la 0, 33... La noi e la 0, 5 sau 2, 2.5 etc...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

@Sensei.BRO - m-am documentat... In principiu... nu berea ingrasa ci ceea ce consumam in combinatie cu bere... deci adio mici si fripturica daca nu vrei sa te ingrasi... Si... in cantitati mici poate fi ok... Dar... dupa parerea mea... la noi in tara se bea bere in exces.

| hashe86 a răspuns:

Pe astia ii cred pe cuvant, desi burta mea zice altcevahee hee

| sorin a răspuns:

Face nu face burta oricum beau, somalez vreau sa ajunglaughing

| emy a răspuns:

La televizor se spun multe minciuni.Producatorii de bere au tot interesul sa si-o vanda, nu? Asa ca ce motiv ar avea sa nu scorneasca si aceasta minciuna in colaborare cu asa-zisii cercetatori? Oameni buni, nu vedeti ca astia ne mint si ne manipuleaza cum vor?

| Chuck a răspuns:

Normal ca nu berea face burta. Sfideaza toate legile termodinamicii.

Caloriile ingrasa. Daca "bagi in tine" mai multe calorii decat arzi.
"Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.", Murphy

| alabala_4392 a răspuns:

Nu berea propriu-zisa iti face burta ci faptul ca bei ca porcu cu galeata si ti se mareste stomacul de la volumul de lichid.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vinul alb ingrasa...berea nu...
De la bere te simnti balonat... dar nu ingrasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kittyalexandra am auzit la stiri, nu pe net. Nu mai stiu sigur in ce zi, dar banuiesc ca sint credibili. Sau mai bine zis sper sa fie, pentru ca fripturica sau micii nu merg deloc fara bericabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate, insa alcoolul micsoreaza creierul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kittyalexandra dap, dar cu toate astea eu nu stiu de ce nu ma ingras. Unii spun ca e de vina alergatul cu cursiera. Da eu cred ca e altceva la mijloc. Sint soi rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acu...chiar ca nu mai inteleg nimic: sa termin ce-am inceput sau nu?
Avantajul ar fi ca band, o sa ajung manechin(ca burta nu fac!) si limitata tot ca un manechin(ca se duce draq creierul!)! Mare dilema...cred ca voi continua sa beau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dmonik-iti ofer un tequila, ce spui? hai sa ne micsoram creierul, iar tu sa devii manechina. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma...Eu o iau usor, cu vin sec, ca n-am experienta, dar...la naiba, e vara... iar manechina mi-am dorit sa fiu o viata...
Sa bem, dar!
Stii ce? In curand o sa imi doresc sa fiu Delia! crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff si cine-i Delia?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Sensei.BRO... Dupa ce ca ai starnit emulatie pe aci cu bautura, mai si intrebi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dmonik-din ce punct de vedere iti doresti sa fii delia? ca ''se spala'' mai rar, sau ca i se dau fundite? laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu crezi ca eu mai stiu?!?(are multe? da-i murdara rau? ca nu ma pot hotari!)Dupa vin si mai ziceai si de-o tequila!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dmonik-cred ca renunt la tequila.iti este de ajuns vinul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@eu_o_mare_enigma..deci se confirma teoria altor mari cercetatori care concluzionasera ca femeile rezista mai mult la bautura...ai cedat! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dmonik-era vorba despre tine.adica renunt sa-ti mai ofer si tequila, ne limitam la vin, numai.eu am sa continuu cu tequila, asta pentru ca sunt BARBAT.hahaha,ce bine ma simt! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc frumos Lia si eu inchin in cinstea ta o Timisoreana, asta-mi place miebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-ma lasi pe mine sa am grija de ''cinstea ta''? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia in cinstea mea nu am cum sa beau, daca ma refuzi, asta e, nu mai beau tongue