Dar exista acolo un prieten care e de incredere. Si e cel mai bun. Trebuie doar gasit.
Astazi am ras
Nu exista un prieten bun! Toti sunt falsi. Eu nu cred in asta
Cum sa nu existe? Bine ca nu l-am gasit pana acum dar multi prieteni ma considera asa pacat ca eu pe ei nu.
Nu,nu exista... toti sunt falsi...
Dar de ce crezi asta
Marin e pretenu' meu.
Ştiu că, când eram eu sărac, nu aveam ce mânca şi eram boschetar îmi dădea oase să mănânc
Glumesc.
Există prieteni adevăraţi, nu-i vina mea că te-a supărat cineva şi acum vii şi tot afirmi că nu există prieteni :d
Ei sunt foarte rari, cum esti asa, mai sunt alte persoane care sunt la fel cu alti oameni.
Depinde cât de pretenoasă eşti D
Cum sunt eu cu iubita mea aşa tb să fii şi tu cu iubita ta )
Ce relatie are pestele cu berbecul?
Din ce am citit,ar putea fi cele mai incompatibile zodii,indiferent daca e vorba de prietenie,dragoste sau familie.
pestii sunt visatori si sensibili, de obicei, iar berbecii sunt la extrema cealalta
daca vrei sa ai o relatie cu o fata in zodia berbec, iti recomand sa te gandesti de doua ori. fetele din zona berbec vor sa iasa mereu in evidenta, sa fie in centrul atentiei.Cel mai tare le place aventura.cu toate astea sunt bune rau la pat, te zgarie si te domina.ii place sa fie caracterul dominant.
daca fata e in zodia berbecului prefera o persoana de actiune, nu una visatoare.
acum nu stiu daca e adevarat sau nu, dar asta am inteles.nu este o descriere indetaliata, dar poate te ajuta cu ceva, daca tii cont de asa ceva
nu au o relatie foarte buna.
De ce?
Iar plang!
Am fost la cursuri de artă. Sâc sâc
Te bat!
Care pe care
Am fost prieten cu unul de cand cand aveam 3 luni pana pe la 13 ani,''BFF' cum s-ar zice, dupa mi-am dat seama cat de fals, dar cat de fals poate fii. Deci nu cred in asta.