| Anonimanonimus677 a întrebat:

Bine...nu va place JustinBiber(nici mie)dar ce ati face daca v-ar bate acum la usa vedeta voastra preferata?(actor, cantaret, orice si nu conteaza daca e din alta tara)happy

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Mereu m-am intrebat asta.
Initial, m-ar soca, as crede ca am luat-o razna sau ca visez. Dupa ce m-as convinge ca este real, l-as invita inauntru si l-as intreba de ce a venit tocmai la mine. L-as intreba daca vrea sa il servesc cu ceva, apoi am discuta ore intregi, as avea ocazia sa intreb tot ceea ce am vrut sa stiu in legatura cu el sau cu trupa respectiva si as incerca, pe cat posibil, sa nu ma comport exagerat de entuziast sau penibil si cred ca as reusi sa fiu, cat de cat, calma, dupa ce mi-as reveni putin. Si cam atat, cred. Apoi ar pleca, iar eu m-as abtine sa il rog sa mai ramana. In mare parte, cam asa cred ca ar decurge, dar, din pacate, asa ceva nu se prea poate intampla. Insa pot sa imi imaginez in continuare o multime de variante happy.

1 răspuns:
| CocoMexii a răspuns:

Poi mie imi place Justin Bieber big grin
Mereu m-am gandit prin absurd ca daca ar fi sa vina vedeta mea preferata la usa nu stiu ce as face laughing, de inceput sa tin sau sa vorbesc singura ca altele nu as face. probabil ca as ramane muta pentru cateva secunde.si dupa l-as intrebat "tu? esti chiar tu "? L-as invita inauntru si l-as intreba lucrurile pe care doream sa le stiu de mult de la elhee hee sigur as zice ca visez laughing

Nu imi imaginez o alta reactie straight face.