| LolaMona a întrebat:

Bisericile sunt horror,sunt inspaimantatoare mai ales si toate pivestile alea sinistre, voi ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

De unde ai tras tu concluzia asta?

| LolaMona explică (pentru Drimmero):

Tu nu ai citit povestile alea, pe care ne pun profii de religie sa le citim? Aduca gen deapre credinta in D-zeu

| Drimmero a răspuns (pentru LolaMona):

Povestile alea au o morala la baza, tu nu ai observat cum doar personajele negative au fost pedepsite? Unde e horror-ul si unde este toata faza sinistra? Raul este mereu pedepsit intr-un final,, foarte bine/

| LolaMona explică (pentru Drimmero):

Sunt chestii destul de ireale ce seamana mai mult cu niste povesti, iar altii care sunt psihopati pe baza religiei inventeaza povestii "sinistre", si spun ca este adevarat, ca da frate chiar s-a "intamplat"

| Drimmero a răspuns (pentru LolaMona):

Eu ti-am zis, povestile de acolo au rol moralizator, sa-ti arate ce e bine si ce e rau, oarecum.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu cred ca interiorul bisericii ar trebui sa fie foarte pozitiva pentru ca omul sa se duca cu placere intr-un lacas al sufletului.Cred ca a fost foarte eronata conceptia celor ce au zugravit astfel interiorul, biserica nu ar trebui sa fie un bau bau pentru oameni ci sa inspire bucurie, fericire, bucuria faptului de a fi bun.Nu teroarea faptului ce patesti daca esti rau ci bucuria de a fi bun.Tin minte cand am fost mica imi sugeam degetul si am fost speriata de toata lumea an in sir ce patesc daca imi sug degetul.Ma temeam dar sugeam in continuare.In schimb am lasat acest obicei de pe o zi pe alta cand nimeni nu m-a mai speriat si am simtit de la sine ca nu e bine ceea ce fac.Deci teroarea, sperietoarea nu dau rezultate pentru a educa un om ci bunatatea si iubirea te aduce pe un fagas corect.Asa ar trebui sa emane si biserica:ubire, bunatate, un loc unde sa te simti foarte bine, si nu sa fii speriata ca atunci iti zici:eu la un asa loc nu ma mai duc altulAs mai putea scrie multe pe marginea acestui subiect, doritorii sa-mi trmita mesaj privat.O zi buna.

| Clorox a răspuns:

Am fost la o manastire si a fost creepy!

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Depinde ce biserici. Am fost odata cand eram mica la o biserica ortodoxa si m-am speriat destul de tare cand am intrat.

| GL757W a răspuns:

Foarte Horror si pe mine ma sperie si aici ma refer la cele ortodoxe. cele catolice sunt mai primitoare