Nu ar trebui sa pui la suflet. dar faza cu bataile nu ar trebui sa o accepti deloc. Ai 18 ani,de ce nu incerci sa te descurci,nu stiu... e o situatie difica.
Foarte multi au situatii asemanatoare, la mine cand se imbata e comic... vorbeste mult.
Dar tot cam asa in general e si la mine chiar si cand nu e beat, vorbeste urat si fara rost, in mare parte asa e stilul lui si nu cred ca mai poti schimba un om.
Cred ca daca ai pleca, s-ar intoarce ei la tine si te-ar cauta, dar fara un venit nu vad ce ai putea face...
Nu ne-am nascut in locul potrivit..Incearca sa le raspunzi cu aceeasi moneda, sa nu mai accepti toate injuriile lor.
Vad ca abia ti-ai facut contul si ai pus direct intrebarea...inseamna ca, chiar te seaca de energie si putina fericire de care mai avem parte in societatea asta jalnica.
Multi au neimpliniri, motive de tristete si in preajma sarbatorilor, s-au au unor evenimente sunt mai accentuate.
Poate te descurci bine la invatat, cand ai sansa sa pleci intr-o tara straina sa iti bagi *** in ea de romanie de rahat ce e, si mie mi-e sila de tara asta de prosti ca numa handicapati de oameni pesimisti si prosti, de treaba putini care abia nimeresti de ei, pleci si il suni intr-o zi zicandu-i du-te in pyzda matii de jigodie ordinara nu ai stiut sa-ti cresti fiica acum ya muye panarama ce esti
Anonymus101 întreabă: