| Vnr a întrebat:

Blestemat".
Pentru ca trebuie sa realizez ca nu sunt o persoana foarte activa, sau mai bine zis lenesa, care da, prefera sa stea pur si simplu in pat fara sa deranjeze cu nimic pe nimeni.
Am vaga impresie, si asta nu e deloc recenta, ca pe tatal meu il enerveaza prezenta mea in momentul in care nu consuma alcool.
Ok, oamenii beau, nu e ca si cum as fi singurul copil care isi aude tatal vorbind prostii si cateodata numindu-i mama curva.
Marele meu avantaj e ca iert, si marele meu dezavantaj e ca ma sec ca sa pot uita.
Tatal meu nu m-a incurajat aproape niciodata.Mi-a spus ca am intrat la un liceu bun din pur noroc de proasta. Urata ma face zilnic, sub forma de gluma as zice, doar ca devine stresant sa aud atat de des aceleasi lucru.Ironia e ca doar el imi spune asa, ceilalti oameni din jurul meu ma complimenteaza.
Mi-as dori sa nu fi avut reprize in care am fost batuta.Dar s-a intamplat.Nu recent.
Eram clasa a 8-a si am venit de la festivitate mai tarziu.Catastroic pentru el, ora 9 seara.
Pumni, picioare in ficat, urcat peste mine, si jignit in multe feluri."Numai probleme imi faci."
Ce probleme, tata? Ca niciodata nu am venit beata sau corigenta acasa.
Prieten nu am avut ca sa iti faci griji ca fac 'minuni' cu el.Ce probleme tata?
Se ia de mine urat, acid, cumplit, din lucruri minuscule.Am mancat si nu am spalat farfuria.
Vorbeste cu mama."Asta numa necazuri face".
Credeti-ma ca mi-as dori sa aiba un adevarat motiv.
Am inceput sa ii raspund ferm si asumat, si mai ales argumentat cand se ia de mine si mama aiurea.Tace.Imi spune ca m-a sters la c*r
si nu am cum sa imi permit sa raspund.
Nu-si mai aduce aminte nici o clipa ca daca nu era mama cu mine la un momet dat acasa, murea innecat in propria voma.Beat fiind.
Orgolii.Se mandreste ca e un barbat frumos si noi suntem doua urate.
Bataie pentru simplul fapt ca odata nu am vrut sa o vizitez pe bunica mamei, tot pentru ca imi era rau.
Bataie cumplita, stia sa loveasca bine, ca intr-un om de seama lui.
Eu toate astea nu le-am uitat.
Cateodata ma mangaie si ma intreaba de cand nu m-a mai batut.Trist e ca m-am obisnuit si nu mi se mai pare ciudat.
In seara asta prietenii mei se distreaza, eu am ales sa stau acasa, sa nu se uite urat si cu scarba la mine cand ajung acasa.Fiind majora si avand dreptul si eu la distractie.
Nu vreau sa va intristez fix in ajunul anului, nici sa cersesc mila.
Voua vi se pare normal?
Am intrebat-o pe mama parca cersind, curand, in genunchi, de ce toate prietenele mele au asa tati buni, si de ce le complimenteaza si sustin? Raspunsul mamei a fost simplu "E alcoolist.Lasa-ma in pace."

3 răspunsuri:
| A02Sniper a răspuns:

Nu ar trebui sa pui la suflet. dar faza cu bataile nu ar trebui sa o accepti deloc. Ai 18 ani,de ce nu incerci sa te descurci,nu stiu... e o situatie difica.
Foarte multi au situatii asemanatoare, la mine cand se imbata e comic... vorbeste mult.
Dar tot cam asa in general e si la mine chiar si cand nu e beat, vorbeste urat si fara rost, in mare parte asa e stilul lui si nu cred ca mai poti schimba un om.
Cred ca daca ai pleca, s-ar intoarce ei la tine si te-ar cauta, dar fara un venit nu vad ce ai putea face...
Nu ne-am nascut in locul potrivit..Incearca sa le raspunzi cu aceeasi moneda, sa nu mai accepti toate injuriile lor.

| A02Sniper a răspuns:

Vad ca abia ti-ai facut contul si ai pus direct intrebarea...inseamna ca, chiar te seaca de energie si putina fericire de care mai avem parte in societatea asta jalnica.
Multi au neimpliniri, motive de tristete si in preajma sarbatorilor, s-au au unor evenimente sunt mai accentuate.

| mgtow a răspuns:

Poate te descurci bine la invatat, cand ai sansa sa pleci intr-o tara straina sa iti bagi *** in ea de romanie de rahat ce e, si mie mi-e sila de tara asta de prosti ca numa handicapati de oameni pesimisti si prosti, de treaba putini care abia nimeresti de ei, pleci si il suni intr-o zi zicandu-i du-te in pyzda matii de jigodie ordinara nu ai stiut sa-ti cresti fiica acum ya muye panarama ce esti