Necesare sunt alea educative, alea cu challenge și prostii sunt doar inutile, mult zis la modă )
Blogurile si vlogurile nu sunt la moda ci sunt unele folositoare. ambele sunt considerate "jurnale" personale.
La "moda" sunt doar subiectele de interes.
Din punctul meu de vedere blogurile sunt interesante, desigur nu sunt toate folositore.
In cazul in care doresti sa faci un blog sau un vlog ar fi indicat sa ai un continut original si sa nu te astepti sa ai castiguri. De exemplu detin 2 bloguri fara sa am un castig, pur si simplu imi place sa scriu si sa imi partasesc ceea ce gandesc.
Sunt necesare pentru cei care stiu sa faca bani din asta, pentru multi altii sunt o moda si o pierdere de timp aiurea.
Necesare? Ce vrei sa zici prin necesare? Viabile?
Blogurile nu prea sunt la moda de ceva timp.
Cat despre vloguri discutia sta altfel. Sunt viabile, dar nu sunt pentru oricine. E nevoie de :
- Rabdare
- Subiecte interesante de discutie. Fara ce am mancat la pranz. Fara Q&A-uri cand ai 5 abonati. Nu cred ca pot sa pun accent pe asta suficient
- Rabdare
- Ceva echipament decent. Telefonul mobil e suficient daca stii cum sa il folosesti corect.
- Ceva abilitati in editare si inregistrare.
- SEO
- Carisma
- O dispozitie puternica ( daca filmezi un video in care arati si vorbesti ca ultima leguma schimb in primele 10 secunde. E nevoie de ENERGIE ).
- Rabdare