anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Board game-uri pentru grupuri?
Dar sa nu fie d-alea strategice care se joaca in liniste

1 răspuns:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O sa iti spun acum din ce m-am jucat si chiar m-am distrat cu mai multe persoane (descrise in mare):

- One Night Ultimate Werewolf: la fel ca toate, este mai interesant cand sunt mai multi. Este diferit fata de clasicul joc, pentru ca totul se termina dupa o noapte. Dar exista multe roluri care inverseaza carti si tot schimba, astfel incat la final cineva poate sa joace ca om, si se trezeste varcolac. Dar o sa va las pe voi sa desvoperiti restul big grin

- Skull & Roses: un joc de tip bluff, in care trebuie sa nimeresti numarul spus de carti, fara sa dai de un craniu. Si mereu incepi cu cele pe care le pui tu jos, deci ar trebui sa joci ca si cand esti sigur ca esti safe, ca ceilalti sa te creada si sa pluseze ei. Iar la final, sa iti descopere cartile si sa ai de fapt un craniu pus de tine big grin

- Exploding Kittens: cum scrie si pe instructiuni, tragi carti, daca nimeresti bomba, ai explodat. Daca ramai ultimul, castigi.
Ai multe carti speciale si multe "smecherii" sa ajungi sa castigi. Iar daca dai de bomba, poti sa o pui oriunde vrei tu, pentru ceilalti jucatori. Sau sa pretinzi ca stii unde e, ca ceilalti sa isi foloseasca cartile speciale degeaba tongue

- Unstable Unicorns: cam ca cel de mai sus, dar putin mai strategic. A... si sa incerci editia NSFW pentru ele. Pe langa, poti sa iei si extensiile.

- Secret Hitler: un joc foarte frumos si amuzant. Aici sunt tot asa, doua echipe. Una rosie si una albastra si se desfasoara pe ture. Exista un Hitler in echipa rosie si daca este ales presedinte de catre cancelar, atunci castiga jocul (abia dupa tura a 3-a). Dar pana atunci... aveti destul timp sa incepeti sa banuiti cine ar fi si puteti sa il impuscati. Si la fiecare tura, cancelarul (ales in sensul acelor de ceas) alege 3 carti din care presedintele sa aleaga. Si in functie de ce alee, poate sa se prinda ce este. Sau minte big grin

- Nume de Cod: aici trebuie sa ghicesti cuvinte, in 2 echipe. Si partea faina este ca trebuie sa urmezi o harta si sa le spui partenerilor un singur cuvant care sa lege cuvintele tale de pe masa (cat mai multe) si asa castigi. Dar ei pot sa aleaga si gresit big grin

Cam acestea ar fi. Nu imi vin in minte altele la fel de amuzante si galagioase big grin
Astept sa imi spui cum a fost. Numai bine!

Întrebări similare