Casti si muzicuta sau dopuri de urechi) Sau ii convingi sa antifoneze camera ta sau a lor
Sincer și ai mei tot la fel acționează, e instinctul de maimuță după părerea mea, dar să stai și să aplauzi în timp ce ei se călăresc cred că merită încercat
Nu ai ce sa faci, prefate că nu auzi sau puneți căștile și ascultă muzica și gândește-te la altceva. E ceva firesc ce fac ei doar nu o să înceteze să se babardeasca doar că pe tine te deranjează. Peste câțiva ani poți aduce și tu un băiat și faceți concurenta a cui pat scârțâie mai tare
Mută-te și tu la un prieten si spune-le daca tot mi-at facut pofta
acum ce sa va fac!
"aud destul de des cum parintii mei fac sex... Ce as putea face?"
nimic! e formula magică a armoniei familiale.
Și poate se mai lasă cu un frățior...
Trebuia acum vreo 2 ani dar as fi vrut sa nu aud discuția lor
In primul rand sa stii ca e foarte bine ca parintii tai fac sex, mai ales ca, tu fiind mai mare de 6 ani, se numeste ca sunt impreuna de ceva ani si totusi fac sex (asta e nr 1. motiv de, despartire, in general cel putin unul dintre soti isi pierde "cheful" si celalalt devine frustrat(a), asa ca isi cauta pe altcineva)
si imi pare rau ca stati intr-o casa in care ei nu pot sa fie destul de discreti, si ca nici macar nu au bunul simt sa incuie usa cat o pun, dar asta e viata, du-te in bucatarie si pune-ti casti pe urechi sau du-te la o prietena daca poti (acum fiind pandemie)
La 6 ani stiai ce fac? Pai cum?
Nu prea ai ce sa faci sau... ar fi doar doua trei variante:
- sa vorbesti cu ei despre chestia asta si poate asa o sa faca mai incet si o sa fie mai precauti;
- sa nu vorbesti cu ei si sa lasi totul asa si sa te deranjeze asta in continuare;
- cand se intampla asta sa vorbesti mai tare sau sa le dai cumva impresia ca tu nu dormi si ca ai putea sa ii auzi;
Nu ar trebui sa te gandesti la asta, poti sa faci altceva cand se aude asta, sa vorbesti cu altcineva care sa iti ia gandul de la asta. Cum ai zis si tu, intelegi ca este ceva normal si o sa faci si tu asta cand o sa fie timpul, si ma bucur ca ai o mentalitate oarecum matura din acest punct de vedere, dar... nu prea ai ce sa le faci (poate doar partea cu sunetul mai tare din camera ta), sa le dai de inteles ca auzi oarecum asta.
Imi pare rau pentru tine, si eu cand eram mai mic auzeam asta uneori. Acum ca nu mai stau cu ei, evident ca nu ii aud si nu stiu ce fac. Iti urez succes mai departe si sper sa fie totul cat mai bine! Bafta!
E bine că fac sex, înseamnă că nu o să se despartă prea curând cunosc cupluri care dorm în camere diferite, mi se pare trist. Pune-ți căștile în urechi sau dă puțin sonor la TV/PC dacă ți-e rușine să le spui. Ascultă un standup, podcast, nu cred că se aude chiar atât de tare încât să nu poată acoperi sonorul.