Am dormit toata noaptea si ziua, seara mi-am plans-o. Acum sunt chioara si nu prea vad ce scrieti. Deci, nu stiu ce-mi tot scrii tu mie in seara asta.
Dar vezi sa scrii
N-am vopsea pe taste
Oja atunci ! Iti impodobesti unghiile ?
Cand eram copila nu-l intelegeam pe tata la orice "modificari prin casa" el urla "tiganie NU". Acum il inteleg.
Prea multa tiganie strica.
Suferința te face să înțelegi anumite lucruri, până la urmă asta înseamnă să te trezești. Suferința e o parte inevitabilă a vieții, învățând să o accepți și să o tratezi ca atare necesită mult efort și do disciplină de fier a minții. Așa cum fierul forjat prin foc e mai puternic, cum din simplul grafit, prin presiunea uriață a pământului se formează cel mai dur material cunoscut, diamantul, așa și omul este călit prin suferință și devine mai puternic. Totul rezidă în modul în care tratezi problema. Dacă te lași doborât, dacă nu știi să te mai ridici atunci suferința te va roade pe dinăuntru până vei ajunge o epavă. Dacă însă îi folosești energiile distructive pentru a deveni mai puternic, dacă te folosești de suferință ca de o pârghie atunci îți vei atinge scopul. Cei mai mari inventatori și creatori de artă au trecut prin mari suferințe însă au știut cum să canalizeze acele energii pentru a deveni mai puternici și nu s-au lăsat doborâți. Ex, Tesla, lordul Byron, Eminescu, etc.
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: