| CiicxuBăă a întrebat:

Bun, deci asta e o intamplare chiar ciudata. Sa incepem :
Stateam noi pe afara, eram cam 5-6 prieteni cand vedem o fata, care nu am mai vazut. o ca se aproprie de noi si ne spune : " Stiti ca Dumnezeu va iubeste? Rugati.va mai mult la el, chiar va ajuta!". Tipa era chiar draguta, avea cam 14 ani si avea parul saten, prins in coada, cu o bentita alba si fata. cat de cat palida. avea niste pantofiori si sosete, o fusta pana la genunchi si o camasuta alba, si avea in spate un ghiozdan. Si vorbea cu o voce inceata si draguta happy Zice o prietena : Eu ma rog seara! Si ea : Nu doar seara, si ziua, si la scoala. Mereu va ajuta. Apoi se duce dupa un colt de bloc si eu cu acea fata mergem dupa ea sa vedem ce face, printre masini. Ea se ruga atunci si ne vede, vine spre noi si o luam la goana. Apoi ea ne cheama si ne spune "Va rog, sa nu uitati sa va rugati!". Si in aceea seara a trecut de mai multe ori prin fata noastra, ba a mers la magazin sa isi cumpere Viva thinking, ba doar se plimba. Si mi.au povestit baietii ( prietenii ) ca au mai vazut. o o data : ei se dadeau cu skateu si vine ea la ei si le spune : " vedeti, aveti grija sa nu cadeti de pe acele bucati de lemn, dar Dumnezeu tot ne iubeste pe toti". Ce credeti ca a fost cu aceea fata? Adica. a fost chiar ciudata, avea un ton foarte jos si dragalas si ne zambea intruna. Cand a trecut o data am vrugt sa vad ce zice si strig dupa ea "fataaa, da. mi si mie numarul tau de telefon". "pentru ce?". iar eu, ca nu mai stiam ce sa zic. "pai. sa ma mai ajuti sa ma rog." si ea "scuze, acum nu am telefonul la mine " si pleaca mai departe. Iar atunci cand am intrat in scara blocului mi-am amintit de ea si apoi ma simteam privita mereu, aveam impresia ca e va veni in spatele meu. Ce credeti ca este cu fata? thinking

Răspuns Câştigător
| Danutza27 a răspuns:

O avea si ea dreptate ca va vede prea lipsiti de credinta si incearca dupa slabele ei puteri sa va ajute.Voi o credeti ciudata nu e a buna deci ea nu este asemeni voua si voi ziceti ca e ciudata.Dar stai ca de rau nu va invata din cite inteleg.Stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor deci sa nu va purtati urit cu ea sau o fi un semn sa va vina mintea la cap ca nu aparea aia din senin.Nu este sub demnitatea ta sa zici seara un Tatal Nostru si sa incepi sa mai si crezi in Dumnezeu, ca nici el nu te lasa la necaz. bunica zicea "cu credinta muti muntii "uite rezultatul din citi erati unul pus pe ginduri eu zic ca este un lucru bun. Presara viata ta cu fapte bune si bine vei avea si nu uita sa te rogi,

2 răspunsuri:
| AlexJX90 a răspuns:

Eu cred ca nu era o fata ciudata ci chiar normala pentru ca in ziua de azi numai exista credinta deloc eu de exemplu de abia daca dau 1 pe la biserica pe an dar macar eu cred in dumnezeu ca exista nu ca altii care cred in fantome, fenomene paranormale, ozn-uri etc chiar si niste sindaje spun ca exista mai multi oameni pe pamant care cred in paranormalitati decat in dumnezeu.E chiar trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ciudata, poate este un inger trimis de Dumnezeu ca sa va atentioneze.Ascult-o si roaga-te.Ia sfaturile bune din orice parte, nu conteaza de la cine.