O avea si ea dreptate ca va vede prea lipsiti de credinta si incearca dupa slabele ei puteri sa va ajute.Voi o credeti ciudata nu e a buna deci ea nu este asemeni voua si voi ziceti ca e ciudata.Dar stai ca de rau nu va invata din cite inteleg.Stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor deci sa nu va purtati urit cu ea sau o fi un semn sa va vina mintea la cap ca nu aparea aia din senin.Nu este sub demnitatea ta sa zici seara un Tatal Nostru si sa incepi sa mai si crezi in Dumnezeu, ca nici el nu te lasa la necaz. bunica zicea "cu credinta muti muntii "uite rezultatul din citi erati unul pus pe ginduri eu zic ca este un lucru bun. Presara viata ta cu fapte bune si bine vei avea si nu uita sa te rogi,
Eu cred ca nu era o fata ciudata ci chiar normala pentru ca in ziua de azi numai exista credinta deloc eu de exemplu de abia daca dau 1 pe la biserica pe an dar macar eu cred in dumnezeu ca exista nu ca altii care cred in fantome, fenomene paranormale, ozn-uri etc chiar si niste sindaje spun ca exista mai multi oameni pe pamant care cred in paranormalitati decat in dumnezeu.E chiar trist.