| RicardoV a întrebat:

Bun ....deci de ceva vreme ma tot uit pe acest site... in fine, a venit timpul sa imi creez si eu un cont aici iar acum am nevoie de sfatul dvs ( bineinteles unul bun si cat mai coerent ). Deci nu am nevoie de acele persoane retarde care sa imi zica un raspuns neclar si nefolositor ( multumesc ). Va rog frumos sa imi spuneti si mie care dintre aceste 2 facultati este mai buna :
1)Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir
2)Facultatea Romano-Americana
As dori sa ma duc pe specializarea Finante-Banci, dar nu stiu la care dintre acestea. Va rog nu veniti cu tot felul de raspunsuri... serios am nevoie de ajutor din partea dvs. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DomnisoaraPapusica a răspuns:

Buna. Iti raspund bucuroasa la intrebare ca cea mai buna facultate este Romano-Americana. In primul rand pentru ca stiu din experienta cuiva din familia mea. In al doilea rand, pentru ca acolo, in ultimii ani de facultate si la inceputul anilor de master, primesti oferte de plecat in strainatate. Mai mult, daca notele tale sunt mari, pleci si cu o bursa de merit. Repet, daca notele trec de un anumit prag minim, doar atunci primesti bursa. Din nefericire, nu acopera in totalitate cheltuielile, dar sansele ca cineva bun sa fie remarcat la timp sunt foarte mari.

Sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu. Succes in continuare!

| RicardoV explică (pentru DomnisoaraPapusica):

Multumesc frumos de raspunsul tau, m-am decis in privinta celor 2 facultati si am sa o aleg pe Romano-Americana.

| RicardoV explică (pentru DomnisoaraPapusica):

Multumesc de acest raspuns, m-am hotarat si am sa ma inscriu la Romano-Americana.

| DomnisoaraPapusica a răspuns (pentru RicardoV):

Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Succes in continuare!

3 răspunsuri: