anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun...Deci!
Eu arat slaba. Am 12 ani, si sunt foarte, nu grasa, cum am zis, arat slaba! Dar cu toate ca arat slaba, am 54 kg. Bine Bine, sunt si inalta, am 1.67. Ce ar putea fii? Nici nu mananc prea mult. Sunt ori osoasa, ori what? Va...Rog sa nu radeti... Ms!

5 răspunsuri:
| FastAndFurious a răspuns:

Esti cam confuza cum te exprimi.
Ai 54 kg si 1, 67 dar nu pari sa ai atatea kg? Te miri si tu cat arata cantarul? Asta e ideea?
Unele fete sunt mai pufoase si atunci par mai plinte, tu esti mai osoasa, mai atletica, de aia pari mai slaba decat arata cantarul.
Asta e organismul tau. Daca vrei sa arati " mai cu carne" ar trebui sa te mai ingrasi. Dar ai grija unde te opresti! ( aparent esti foarte bine proportionata acum )

| ILoveTacos a răspuns:

Explicatia cea mai comuna este ca ai oase grele. Oasele tale sunt pur si simplu mai grele decat ale celorlalti.Am si eu colege la mine in clasa care, desi au aceeasi inaltime cu mine si par chiar mai slave, au cu 5-6 kg in plus fata de mine.

Sper ca te-am ajutat!

| Robin0744 a răspuns:

167/54 = 3, 09. La acest indice e normal să pari slabă. Și chiar ești. Cînd vei avea 167/67 = 2, 5 tot nu vei părea foarte grasă (adică peste 20 de ani).

În rest... Poți să scrii „ce ar putea fi" corect, cu un singur i, că nu îngrașă. happy

| FastAndFurious a răspuns (pentru Robin0744):

Nu stiu cum i-ai facut indicele de masa corporala: mie imi iese 19, 4 si intra la categoria normala, nu subponderala.
se calculeaza invers decat ai facut-o tu: 54/167 = 19, 4
intre 18, 50 si 24, 99 - Greutate normala
http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html

| danSS a răspuns:

La 12 ani 1.67 si 54 de kg? Cred ca gresesti!