| BRG a întrebat:

Bun găsit tuturor ce părere ave-ţi de scandalurile care se petrec pe stadioane, chiar este de vină Becali pentru tot ce se întîmplă pe stadion? După părerea voastră unde poţi vedea un meci în siguranţă acasă la televizor, sau pe stadion, părerea mea este că acasă poţi viziona în linişte un meci. Mulţumesc tuturor microbştilor.Cristi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristi, ne intrebi unde poti vedea in liniste un meci, simplu! Acasa, ca pe stadioane este jale, cat despre vina lui Becali.nu putem arunca toate relele in spinarea lui! Aici intervin si cei,, sapte ani de acasa'', bunul simt al fiecaruia care ar trebui sa permita celor din jur sa se poata bucura in liniste de meciul favorit!
O mai poti pati si acasa daca ai o nevasta care nu te intelege, dar asta se poate rezolva usor, cu calm!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De vina sunt patronii cluburilor pe ale caror stadioane se isca batalii, pentru ca nu stiu sa-si asigure bunul mers al treburilor. De vina sunt jandarmii, pentru ca sefii lor sunt niste retarzi ce dau dispozitii de rahat. De vina sunt suporterii pentru ca s-au nascut imbecili (o parte dintre ei). De vina sunt fotbalistii astia de tot rasul, adevarati balerini, care te fac sa-ti doresti ca macar o data in viata, sa-l prinzi pe unul dintre ei si, sa-i umpli curul cu bocanci. Deci, hai sa luam o lada de bere si sa vedem meciurile acasa, alea din Premier League! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai momentan cel mai bine este sa vezi un meci acasa. Am spus momentan deoarece pana romani (dar nu numai ca nici straini nu au lapte si miere ) nu isi vor mai schimba mentalitatea si vor constientiza caci ar fi cel mai placut pentru toti sa vina la un meci unde sa priveasca linistiti sa isi sustina favoriti in mod civilizat si desigur sa dea dovada de un bun simt... Dar pana atunci eu una prefer sa stau acasa cu iubitu si sa privim amandoi. poate peste vreo 20 de ani copii nostri vor putea sa vada un meci p stadioane civilizate...