| BRG a întrebat:

Bun găsit tuturor, cînd staţi pe tocuri doamnelor /domnişoarelor vă dor călcîiele? Cum se poate explica durerea picioarelor după o zi de stat pe tocuri? Vă mulţumesc tuturor. Cristi. Sper să nu mă înjuraţi.

Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Pai sa iti explic un pic si sper sa termini cu tocurilelaughing
Nu te injur stai linistittongue
Eu stau pe tocuri cel putin 2 ore zilnic(fac dans sportiv) si in weekend vreo 10 ore.Precizez ca sunt tocuri peste 10 cm la antrenamente si in club in jur de 14 cmbig grin am 1, 65
Pe mine nu am mai dor picioarele deoarece tocurile imi sunt "prietene"sa le zic asa.Pai ca sa te convingi singur stai pe varfuri o zi intreaga si atunci o sa intelegi.Pai toata greutatea se distribuie aiurea...adica cand esti pe talpa plata greutatea se distribuie unifor dar asa greutatea se distribuie putin aiurea si respecivele zone incep sa te doara din cauza presiuniibig grin
Si sunt uni pantofi care sunt facuti foarte prost si te jeneaza si faci ranilaughing

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu am antrenament și nu am aceste dureri!
Pa, pa.

| micurutza2005 a răspuns:

Off iar incepi cu tocurile si de astea, chiar ca o sa te injure astia pe aici numai asta ai in cap tocurile, ai facut obsesie pentru. ele sau ce, trebuie sa mergi la un psiholog sa iti scoata tocurile astea din caplaughingcum se poate explica durerea altfel decat ca circulatia sangelui in acea zona e mai redusa din cauza tocurilor a pozitiei piciorului, presiunea este mai mare doar intr-o portiune a talpilor din cauza tocurilor si toata greutatea corpului nu se sprijina pe toata talpa ci doar pe jumatate si atunci intervine tensionarea muschilor gambei a talpilor si de aceea prin presare sangele nu mai circula bine prin acea zona si intervine prin urmare durerea locala, amorteli, umflarea zonei afectata adica a talpilor in general si gleznelor dar si a pulpelor.ai priceput ce greu e si nesanatos sa umblam pe tocuri e vai de coloana noastra sa centralizam greutatea pe o parte a talpilor asa ca nu ne mai dorii sa stam pe tocuri ca tie iti place asa mult acest lucru ca uneori consecintele pot fi atat de grave din cauza tocurilor incat nici masajele nu se mai pot rezolva, asa ca mai protejeaza-ne de tocuri, okhappy

| jony a răspuns:

Bine faci prietene! Asa trebuie sa te informezi inainte ce sa te faci femeie! Succes! Bravo!

| Ingerul_4184 a răspuns:

Am umblat si pe tocuri de 9, 5 cm dar nu exista probleme la mine sunt obisnuita big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ingerul_4184):

9,5 cm asta este turatie de magnetofon.

| lora3u a răspuns:

Eu nu pot tocuri decat la ocazii foarte speciale (nunta) atat rolling on the floor) ce bine de mine \:d/ laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu nu prea port tocuri pentru ca sunt destul de inalta(am 1, 74) si daca as mai purta si tocuri as fii cam prea inalta(parerea mea), dar cand port pe la diferite ocazii, seara ma dor foarte tare picioare si simt furnicaturi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cristi,nu ai ai voie sa ai mai mult de un cont aici pe TPU.
Ar trebui sa stii asta!
Incalci regulamentul site-ului!
Te pup!

| oanita a răspuns:

Sall pe mine sincer nu ma doar picioarele pot sa stau pe tocuri si o saptamana. Mie imi place sa fie tocurile cat mai inalte cu cat sunt mai inalte cu atat ma simt mai bine pe tocuri. pup