Cristi, sa stii ca acolo unde reclama e mai intensa si mai agresiva, si minciuna e la fel.Niciodata n-am crezut decat in banii castigati prin munca. Numai bine.
Nu stiu ce sa zic sunt intre si intre. Cred ca se castiga cu adevarat doar daca e vorba de sume mici pana in 1000 euro; la restul consider ca se joaca teatru...
Nu, nu e adevarat castigi aproape 2 miliarde si la banii aia iti mai trag si eu aprox 50%
Mincinosi fac lumea sa le cumpere bilete aiurea, si in urna nici nu le baga pe toate... Daca ar fi sa dea la fiecare om pe seara cat castiga maxim 2-3 miliarde, pai s`ar desfiinta Antena
Pai nu se castiga pe bune!
Tot concursul, inclusiv cu castigatorii sunt stiuti si recrutati din'ainte!
La tv ii suna sa para totul adevarat si castigurile, intrucat nu sunt standard ci fiecare are dreptul sa aleaga un numar de pe panoul ala!
N'ai vazut ce pasivi sunt presupusii castigatori!
Mimeaza ei putina fericire dar eu nu cred ca te'ai manifesta doar asa daca ai castiga atatia bani!
Totul e regizat, recrutii dispunind de o suma de bani, fireste facand lumea sa creada ca chiar se castiga si sa cumpere bilete!
Eu cred ca se castiga nu se poate musamaliza asa in direct totul ar fi o frauda imensa bani sunt pentru ca cumpara bilete milioane de oameni poate si castiga doar cativa acea suma mare care se si impoziteaza destul de mult asa incat nu raman cu cat au aflat ca au castigat, dar tot le ramane sume destul de mari asa ca e cum ti-e norocul sa castigi asta e trebuie sa joci ca sa vezi daca ai noroc vreodata, sau daca ai bani sa cumperi o serie intreaga e sigur ca castigi si mult si nu ai de impartit cu altii care au si ei linie sau bingo sau cum mai e acolo asta e cam 37mil. o serie de aia completa, dar castigi sigur si mult mai mult decat costa toata seria, altii iau pe din doua acea serie si apoi impart castigul asa e mai usor nu dai asa multi bani odata singur. succes!
Nu`i adevarat
Se castiga PE BUNE 100%
nu am castigat eu, insa a castigat tatal unei fete pe care o cun
Chiar e pe bune!
Insa daca stai sa calculezi in euro. nu e un castig prea mare
Buna, nu cred in banul castigat fara munca. Multa lume imi spune ca sunt prea realista. O fi un defect? Nu prea cred. Mai bine nu imi fac iluzii decat sa cad de undeva de sus. Pa
Salut stii cum se spune ca nimeni nu poate sti daca intr-adevar se castiga pe bune sau nu dupa parerea mea ca sa afli raspunsul cu adevarat trebuie sa incerci nu se stie niciodata poate e chiar pe bune unii spun ca da altii ca nu, dar totusi daca te "bagi" trebuie sa ai si foarte mare noroc. oricum succes... daca incerci.
Am vrut si eu sa iau bilete dar erau prea scumpe. daca nu cistig. ce fac? ramin fara banii. si ei se imbogatesc? joc la un concus de 2 ani tot timpul imi zice ca am cistigat si nu vad nici un ban. sint minciunii
Cunosc pe cineva care a luat 2topuri si nu a castigat nimic si niste vecini mai saraci au luat un bilet si au castigat 60 milioane (lei vechi) Concluzia o trageti voi