| BRG a întrebat:

Bun găsit tuturor prietenilor, ce amintiri plăcute ave-ţi legat de seriale ca Dalas, şi Santa Barbara, ce actori vă erau simpatici, s-au antipatici din aceste două filme. Mulţumesc şi vă cer scuze pentr-u repetatele mele greşeli gramaticale. O zi frumoasă. Cristi.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bobby și Pamela (personaje plăcute) și atât.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Cristi din bucuresti, nu inteleg cum de nu iti corectezi singur greselile din intrebare daca tot stii ca le faci? De ce nu incerci sa "iti omori" timpul cu niste carti citite, sau cu niste gramatica, dar te sfatuiesc sa citesti niste carti pentru ca fac minuniwinking

| sofia_kiss a răspuns:

Chiar daca aceste seriale au fost foarte populare la timpul lor, mie una nu mi-au placut, ai mei le urmareau mereu si in legatura cu greselile tale gramaticale pe mine chiar nu ma deranjeaza, dar ar fi mai bine pentru tine sa citesti niste carti sau sa inveti sa iti corectezi singur greselile, din greseli se invata...succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestii placute ca;-Ia vezi ca se face coada in complex. Oare ce fel de tacimuri aduc?;-Lasa-ma sa vad filmul bre.;-Fi-ti-ar filmul de cap sa-ti fie, n-ai rupt usa mai?