Pai cel mai bine este sa-i spui prietenei tale. daca e o pr adevarata nu v-a spune nimic si daca crezi in ea ii poti spune. Dar daca prietena ta nu este asa o buna pr si spune la toata lumea. Mai bine ii spui tipului ca`l placi si apoi ii spui prietenei, ca sa nu te faci de ras Asculta`ma pe mine. am mai trecut prin asta Acum este si decizia ta Si daca tot il placi asa mult. Incepi si tu sa vb cu el... Ii mai povestesti despre tine si tot asa Si intr-un final. Cand sunteti pr mai buni ii poti spune ca`l placi. Doar daca vezi de la el niste semne ca si el te palce
Sper ca ti-am fost de folos Succes iubita :* Si sper sa functioneze >
Incearca sa stai linistita intr-o camera si sa te gandesti,'oare il plac(pe iubit prietenei tale)? Daca raspunsul este da incearca sa gasesti modalitati in care sa ii spui chestia asta,si incearca sa vezi ce zile el. Daca nu,tine-o tot asa,si daca iti spune ca te place, zi ca sunteti doar buni prieteni.Dar te sfatuiesc sa nu te combini cu el pentru ca mai importanta e prietena ta decat el.El te poate parasi mereu, dar ea nu.Bafta:*
Pai dupa cum ai spus cred ca o place pe prietena ta si cu tine se poarta ca cea mai buna amica a lui...( asa cred eu ), dar ai avea sanse la el in asa fel : poti sa-i spui cand mai stai cu el ca este dragut sau poti sa-i spui cati place tricoul lui sau tot ceva de genul asta... Mult succes si sper sa fie de ajutor raspunsul meu
Bye!
Nu e prietenul prietenei mele.
Pe prietenul ei il am la degetu mik, vreau sa spun ca nu e zi sa nu vorbim
Este posibil sa te placa, dar de ce nu faci tu primul pas, ii spui si vezi ce se intampla? poate iti spune ca ii place de prietena ta doar sa vada cum reactionezi tu...Ea, daca ar fi cea mai buna prietena a ta nu cred ca s-ar supara daca i-ai spune adevarul.Asa ai ocazia sa vezi cat de prietena iti este.Fi sincera! :*[sper ca am fost de ajutor]
calynutz întreabă: