| SunshineSunrise a întrebat:

Bunã-seara TPU! Am niste intrebãri pentru voi legate de tigãri laughing
1.De la câti ani fumati?
2.Ce tigãri
3.Cu ce ocazie v.ati apucat si de ce?

Povestea mea: Pãi eu am 13 ani, sunt fatã si m.am apucat pe la 10 ani. aproape de 4 ani fumez. M.am apucat de fumat pentru cã o prietenã de a mea fuma (avea 14 ani când eu aveam 10) si de curiozitate cum sunt eu de obicei, bine-nteles cã am incercat si eu laughing Mdea... prim tigarã care am fumat.o a fost pall mall albastru ca acea fatã tigãri din astea fuma. Dupã ce am fumat.o mi.a plãcut si in ziua aia incepusem sã fumez câte 5 tigãri pe zi si dupã câteva luni mi.am schimbat tigãrile in kent8... Dupã ce am fãcut cam 1 an de când fumez am inceput sã fumez 3 pachete si in prezent fumez dunhill rosu si negru dar 1 pachet pe zi cã sunt cam tari lol! Am fumat toate felurile de tigãri, dar preferatele mele sunt kent8 si dunhill big grin
As putea sã vã aud povestea voastrã sau pãreri ceva. Mã plicti de mor! Ofer funditã pentru cea mai bunã poveste :p laughing

Răspuns Câştigător
| Andreiu68 a răspuns:

Uite eu am 16ani si am mao tras ceva fumuri pe la 13-14ani si prostie e.E la 14ani tot grupul meu de prieteni14-17fumeaza si au zis ia si tu co**e un fum aşe ca baietii, am luat si mi-a placut, si am inceput sa fumez, am fumat doar 9-10zile dupa am realizat ce fac? eu care sunt cuminte la ce am ajuns? m-am lasat si simteam nevoia sa fumez, nu mai puteam nu ma puteam abtinea, da am reusit sa ma opresc, Acum la 16ani baietii imi zic fumeaza si tu, fac cinste-refuz si acum nu mai suport fumul de tigara, ma mananca nasul si imi vine sa tuses, sa stranut cateodata ...Asta e povestea mea.in concluzie daca te-ai apucat si ai fumat mai mult de 4-5zile nu te mai poti lasa, ti-a intrat nicotina aia in sange, si mi se pare o mare porcarie fumatul

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Povestea mea este simpla si scurta: nu fumez!
Renunta la ele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când faci cancer?

| robi1990 a răspuns:

Daca e adevarat ce zici mai bine spus cu ce te lauzi esti o fetita fara minte

| Teo2002 a răspuns:

Sault,sunt Teo, am 13 ani fumez de la 12 ani. Fumez tot ce apuc cand nu am ce dar preferatele mele sunt dunhill albastru, pall mall verde kent cu menta.
M-am apucat de fumt in vara cu varumio si el mai fumase demult dar s-a lasat. Eram la el in cartier pierdeam vremea si vad intr-o teava de scurs apa un pachet de kent.Si am hotarat sa le facem ziua urmatoare pentru ca imediat terebuia sa mergem acasa ca era sear vreo 10. Asa ca le-am ascuns intro alta teava, dar a fost o greseal fiindca ziua urmatoare erau ude dar noi ne-am bagt picioarle si le-am fumat ude.Am vazut ca imi place si am continuat dar nu le trageam in piept. Noua ne era asa frica sa nu ne vada cineva si sa afla parinti asa ca ne bagam intr-o cladire parasita unde erau caini tigani si alte porcari de genul.Si in caldirea aia am tras prima tigara in piept si bine inteles mi s-a facut rau dar am contnuat si nu mai mi se face rau si incepuse sa imi placa si mai mult.Am ajuns sa fumezun pachet intr-o saptamana.
PStongueoate tinem legaura si vorbim despre ce mai face fiecare si aprop mi s-a parut interesanta povestea ta!
Pa!