| RobyAmyrSorynaBeatrys a întrebat:

Bunā tuturor am depus o comanda si ieri mi-a ajuns dar cei de jos de sub mine miau furato am anuntat politia dar au spus ca ei nu au ce face. Ce pot face vă rog să îmi spuneţi e prima dată când comand si acum trebuie sa platesc 200 de euro.rog păreri serioase

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde stii ca cei de sub tine ti-au furat-o?
Ai filmare video cu ei acnd iti furau coletul?
Daca nu ai, atunci nu poti acuza pe nimeni ca ti-a furat ceva si nici nu poti face reclamatie la Politie, fara dovezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ți ai furat vecinii comanda lăsată la ușă sau cum? Ai dovezi? Dacă ai abia atunci faci plângere.

| RobyAmyrSorynaBeatrys explică (pentru suntserios):

Bună EU locuiesc în Germania şi cei de sub mine Sunt niste polonezi când am primit comanda nu eram acasa soar soul cu copii dar am primit notificare pe tel CA a ajuns coletul si l-am trimis Jo's so nu mai era. Era vb de câteva minute so soar ei erau acasă in acel moment so cutia cu numele meu era aruncată la gunoi ruptă doar cutia goală acum goo ce ago crede? Nu la fel ca si mine, EU nu îi înteleg EU nu m-am atins de mimic dealer lot so cum day so EU comandă MI au furato EU am mets pe concept de mica bone faci bone primesti da nu e Asa. De care ori nu am gasit so bani so portofele la nemti so leaminapoiat dar alto nu se gandesc CA fac rau EU de alataieri când am vazut CA Mia cost foray coletul am plans continu so nu am mai putut mana de suparare pentru ca m-am chinuit să Strang acei banii. EU fiind incepatoare cu facutul unghilor am loaf putini banii si plus ca aveam client 1'2 data la o luna două si am reusit să Strang banii de any trecut din August. So acum cum să nu pang so să nu fiu suparata CA am comandat toy ce aveam si EU nevoie Pila lampă aspirator pupinel oje geluri etc?

| RobyAmyrSorynaBeatrys explică (pentru RobyAmyrSorynaBeatrys):

Scuze cā am gresit peste tot tel meu e setat si pe engleză nu stiu de ce si dacă scriu un cuvânt mi-l da în engleză sau îmi da alte cuvinte în Ro mă scuzati

| SkandallKamataru a răspuns:

Cat de rau imi pare sincerwinking
Sper sa nu am asa vecini ca iau pielea de pe ei.
Daca pățeam așa ii terorizam noapte si zii, le aruncam ușa in aer de mult laughing