| Bibiutza a întrebat:

1.Am fost reprezentant avon(mama) dr nu a avut deloc nici o comanda in cap.10 si 11. Mai este reprezentant inca?(a fost in conceiu iar majoritatea comenzilor le avea de la colegele de la lucru)
2.Acum ca deja a inceput campania 12 si acum pleaca inapoi la lucru si am mai avea comenzi. Dar nu am catalog in camp.12 pentru ca am mai zis ca nu am facut comanda si de aia nu am primit. Acuma am auzit de aici http://www.claudia09avon.eu/804/informatii-utile-campani a-avon-12-2010/ ca daca nu ai comanda de 110 lei ti se blocheaza contul. Pai daca comand numai un catalog nu indeplinesc conditia. Mentionez ca nu pot sa le arat catalogul online.Cum asputea sa imi comand unul?

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama ta are un coordonator, să ia legătura și să-i ceară un catalog.
Este în continuare reprezentant numai că a fost inactiv 2 luni de zile.
Pa, pa.

| fif2002 a răspuns:

Nu ti se blocheaza comanda, ce ai vazut pe site este valabin doar pentru zona in care e ea, comenzile se blocheaza temporar pentru ca multa lume nu stie ca se platesc taxe de transport si impachetare daca au comanda mai mica de 110 ron.

Catalog trebuie sa iti trimita coordonatorul sau liderul de zona in fiecare campanie (din cate stiu eu trebuie sa iti trimita obligatoriu) pana iesi din sistem. Ia legatura cu coordonatorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.aceasta blocare se aplica doar la unele zone, dar daca dau comanda intr-o campanie mai mica de 110 lei. daca nu ai dat 2 campanii esti reprezentant inactiv, iar in a 3-a campanie sa dai comanda daca mai vrei sa fii reprezentant Avon.

Întrebări similare