| Andreea2629 a întrebat:

Buna :3 ma puteti ajuta cu niste idei de povesti\one shoturi? din acelea care sunt pe facebook pe anumite pagini? :3 I-am promis cuiva ca-i scriu si n-am niic o idee ^w^,

Răspuns Câştigător
| cocolate a răspuns:

Povesti de groaza sau ceva romanta
1.
intr-un oras traiau jake, maria, ali etc
maria era indragostita de jake, dar jake de ali. din cauza geloziei maria aunge la crima cazand in dizgratiile lui jake, ajungand sa renunte la viata, jake atasat de cele 2 surori ramane cu vina asupra lui fiind audiat ajunge la arest petrecand 5 ani dupa gratii, deoarece maria i-a inscenat totul, dupa lungi cercetari lui jake i se recunoaste nevinovatia. procurorii isi cer scuze. dupa un an jake o cunoaste pe ivanov la studii in america, indragostinduse reciproc jake o cere de sotie. ( varianta scurta) finalul sa fie fericit!(mai modifica tu si adauga ce-i lipseste)
2. o compozitie ceva gen aventurier, eroii principali ai zilelor noastre si cei negativi, crime, jafuri, lupte,
compozitia va fi structurata pe capitole.la inceput raul va triumfa, iar la sfarsit binele invinge cu ajutorul lui catherine, o fata din echipa "eroilor" ce s-a strecurat de la inceput printre cei "rai" punand la cale un complot bine realizat.
p.s. poti sa te folosesti de mafia ruseasca.
3. incearca sa portretizezi viata unui baiat de la tara, care infruntand multe greutati ajunge printre primii miliardari fiind dorit de multe femei, dar acesta se intoarce la prietena sa din copilarie, o fata simpla de la tara care i-a dezghetat inima faimosului miliardar.
fundaaaaaaaaaa? please

nu conteaza, sper sa-ti placa ideiile mele.

1 răspuns:
| Andreea2629 explică:

As fi vrut sa aiba legatura si cu Craciunul :3