Cunosc acest ceai de vreo doi ani.Am folosit vreo cateva luni si apoi am uitat de el, apoi iar am baut, dar intotdeauna seara.Ma simteam foarte bine de la el si ieseam dimineata des la toilet.
Acum din 1o martie il folosesc in ficare seara si tin o dieta data de medic ...am slabit pana acum 11 kg, fapt ce ma bucura mult deoarece eu am obezitate gradul trei.Asadar poti sa-l folosesti linistita. Sanatate si succes!
NU sunt bune! NU folosi, am vazut recent la TV ca dau stari de somnolenta si alte simptome! Deci nu ar trebui sa consumi acele ciauri, Metoda autentica, sportul, e cea mai buna si cea mai sanatoasa!
Da, este eficient.parerea mea este sa-l folosesti cu incredere eu beau in fiecare seara si simt ca am curata total. e foarte bun. nu am luat in considereare daca am slabit de la el dar pot sa spun ca ma mentine am tinut o dieta tim de vreo 3 luni si am slabit 30 de kg si acum beau ceai si ma simt foarte bine...ma mentin
Despre ce dieta este vorba?
Am 70 de ani am avut o constipatie rebela cu urmari grave sangerari si clisme foloses acest ceai de peste doi ani in un an si sapte luni am slabit peste douazeci de kg.este adevarat ca am redus portia de mancare si painea nu am avut efecte secundare i-l folosesc si azi dar nu mai sunt constipat.
Da eu il folosesc de 3 zile. ce pot sa iti spun este ca nu am avut nici un fel de crampe, nici dureri, nici nimic altceva, dar m-am cantarit si nu am dat jos nici macat 100 grame
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: