Probabil nu descrii bine situația...
Atinge pe cineva în zona intimă cu forță se numește viol...
Unii au tot felul de fetishuri ciudate. Dar asta cu violența chiar nu e de încurajat. Daca ești fata cine știe peste ce maniac dai.
Eu m-aș feri de tine daca as afla că te excita genul asta de situație.
Foarte ciudată întrebare. De ce ar fi excitat/ă cineva într-o astfel de situație? Dacă un agresor face asta unei victime, crezi că victima se va excita? Nu. Va fi înfiorată.
Doamne ce intrebare...de ce ai intreba asa ceva? Ai dost in aceasta situatie?
Invatati sa puneti intrebari cu rost.
Exista sindromul Stockholm, si cultura BDSM.
Deci "se intampla" ca unora sa le provoace placere hartuirea sexuala. Chiar multora.
Nu a fost vb de viol, doar atingere in zona intimă eu având 17 ani atunci si fiind virgina
Sunt fata, si am avut 17 ani cand dentistul mi-a introdus mana in chiloti
Asta e hărțuire și duce spre viol. Dacă e vorba de cineva cunoscut pentru care simțeai o oarecare atracție, se poate înțelege de ce ți-a plăcut. Dacă e vorba de un străin, e puțin ciudat.
Era dentistul, l-am văzut de cateva ori si nu ma asteptam sa ma atingă acolo.La inceput strângeam picioarele dar a continuat si am inceput sa ma excit
Adică vrei să spui că te ai dus pentru un tratament stomatologic și în În timpul tratamentului el a pus mâna în chiloții tăi? Asta ar însemna clar viol. Deși este destul de improbabil pentru că de obicei mai este și o asistentă sau un asistent care evident îl ajută pe domnul stomatolog să efectueze tratamentul dentar.
Dacă erai la un date cu unul care coincident era și dentist, asta nu mai e doar viol ci și pedofilie pentru că aveai 17 ani iar facultatea de medicină dentară este una lungă.
Dar dacă erai atrasă de el asta explică faptul de ce te a excitat.
Cred că ai nevoie să înveți să te protejezi mai bine de asemenea oameni.
Pe de altă parte cred că îți mai trebuie o claritate în gânduri
Nu mai era asistenta acolo, a lăsat-o să plece mai devreme de la cabinet
Eram virgina si cand a inceput sa ma atingă intai am strâns picioarele dar a continuat si nu am mai rezistat, m-am cracanata si am inceput sa gem
Https://media.tenor.com/KHu0RQ8IWI4AAAAC/troll-detected-troll.gif
Poate,când a fost mai mica, a trecut prin așa ceva, iar acum, subconștient crede că e un comportament ok asta
Poate fi doar o intamplare, adica "omul potrivit la momentul potrivit".
Sau poate fi ceea ce am scris mai sus, poate te excita in general comportamentul "neadecvat", si iti place (fizic) sa fii submisiva.
Nu e vorba aici de comportamentul si preferintele tale in general, ci de stimulii care functioneaza dpdv sexual la tine.
Mda, bănuiam că ești troll, dar am zis totuși că e posibil să ai nevoie de ajutor în cazul unei hărțuiri fiind minoră.Dar se pare că ai nevoie de alt fel de ajutor, din sfera psiho.
E o reactie involuntara a corpului tau, dar asta nu face gestul sa fie numit altfel decat viol/agresiune sexuala sau sa fie mai putin gresit.
Alecu_Ioana-Maria_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: