| ripanda a întrebat:

Buna, a mai observat cineva faptul ca tinerii au adoptat de la parinti o atitudine ostila fata de persoanele ce poarta parul in culori precum verde sau albastru? spre exemplu in grupul meu de colegi parca as fi "oaia neagra", in sensul ca nici nu mi se raspunde la salut dimineata de multe ori, in conditiile in care imi fac treaba ca toti ceilalti si nu deranjez pe nimeni niciodata. am ajuns la aceasta concluzie anul trecut cand a fost ziua mea si am fost uimita de faptul ca nimeni nu mi-a spus nici macar un "lma" in sictir, asta in conditiile in care eu particip (si financiar) atunci cand se organizeaza o mini-surpriza pentru ceilalti colegi. poate am eu o problema sau daca ai tatuaje, piercings si un par vopsit mai diferit inca esti "oaia neagra"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil că aceia te considera o ciudată sau extravaganta datorita culorii părului și de acolo și atitudinea ostilă.
Dat fiind că în România multe persoane sunt pline de prejudecăți, acest lucru nu mă miră.

2 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Asta se intampla doar in comunitatile cu educatie precara.

| MarianWLF a răspuns:

Daca tu te simti bine cu stilul tau, si ai 2-3 prieteni pe langa care te accepta asa cum esti, restul nici nu mai conteaza, nu mai oferi bunatate pe tava daca nu esti respectata happy