Acum cativa ani mi s a intamplat si mie la fel, atunci parea ceva real dar acum ma gandesc ca poate a fost un vis, nu stiu
Mie nu mi s-au intamplat astfel de lucruri. Probabil ai avut o mica halucinatie, mai ales ca a fost imediat dupa ce te-ai trezit. Poate nu iti erau inca ochii obisnuiti cu lumina.
Mda. Mi s-a întâmplat şi mie acelaşi lucru. Sau acum vreo 2 ani, era vară... După scări[stau la casă cu 2 etaje] au căzut 3 perechi de şosete[ciudat ştiu] şi faza era că eram singură acasă şi acele perechi de şosete nu aveau ce căuta pe scări, mai ales că, cu cel puţin o oră înainte de acest "incident" m-am plimbat pe scări şi nu era absolut nimic...
Da,dar in cazul tau nu trebuie sa te temi. Daca te-ai trezit inainte de ora 9 atunci este doar lumina soarelui care provoaca creearea unei umbre a unui obiect din camera. Daca avea forma unui om probabil ti s-a parut. Oricum, cheama un preot sa sfinteasca casa
Cred ca atunci m-am trezit la ora 8 si cateva minute. S-ar fi putut sa fie din cauza ochilor, ca abia atunci mi-am deschis ochii. Dar imi place sa vorbesc despre chestii de genul asta
Sincer si mie imi place sa vorbesc despre asa ceva, dar totusi, subconstientul tau va avea de suferit daca tu gandesti atat de paranormal.O sa devii paranoic/a si o sa fi speriat/a cand vezi umbre mai ciudate sau chestii de genul.