| udarz13_8810 a întrebat:

acum 2 zile m-am despartit de o fata si o altcineva cu care am stat cand eram mai mic a aflat si stie si vrea sa stau cu ea...cum sa-i zic ca pentru ceva vreme nu mai vreau sa stau cu nimeni pentru ca am trecut printr-o relatie foarte grea

Răspuns Câştigător
| LucianaM a răspuns:

Spune-i directwinking sigur o sa inteleaga ea ii spui ca vrei sa fi singur ceva timphee hee

4 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Daca vrei ceva trebuie sa spui, asa ca parerea mea este ca, sa-i comunici faptul ca ai nevoie de o perioada de reflectie, pentru a te regasi, iar o relatie inceputa intr-o astfel de stare sufleteasca, nu i-ar conveni nici ei.
Daca veti avea sentimente unul pentru altul si pe viitor, poti sa-i comunici ca o asemenea relatie ar fi posibila si cand vei considera ca aceasta relatie este posibila, vei lua legatura cu ea si-i vei comunica acest lucru.
Mult succes, multa sanatate si ai grija de tine si de sufletul tau, pentru ca aceste "dureri", chiar daca nu sunt palpabile, ele exista si te marcheaza.
Apreciez ca tu esti destul de puternic pentru a-ti reveni din aceasta "criza" sentimentala si vei putea sa ai o noua prietena, iubita care te va intelege si care te va ajuta sa iubesti si sa fii iubit asa cum meriti.

| madalicious a răspuns:

Spune-i ca momentan iti este greu sa fi cu altcineva pentru ca inca tii la fosta iubita si nu te simti in stare pentru o noua relatie. Sigur va intelege si te va lasa in pace, macar pe moment.

| Symona a răspuns:

Cred ca direct...nu cred ca se va supara...va intelege happy

| littlepink a răspuns:

Cea mai buna ideea e sa'i spui direct.cu siguranta va intelege. daca te cunoaste bine. E greu sa treci peste o relatie, mai ales daca ai pus suflet sad