Daca va certati de la lucruri asa marunte inseamna ca nu snteti chiar asa bune prietene...si nu snteti mature deloc dk considerati ca asa se procedeaza
Pai chiar e aproape din nimic a si e cumva ea:
http://www.tpu.ro/utilizator/srkx
Păi. în primul rînd eu unu cred că voi două sunteţi nişte copile, şi vă certaţi în lumea virtuală, sper să nu mi. o iei de rău.
Să te superi din aşa subiect, e prea de tot.
Dacă ea nu este de acord cu ceva, incearcă să nu o bagi în seamă, oamenii deştepţi tac, iar cei proştii o ţin langa cu acelaşi subiect.
Şi mai ales că tu aproape ai povestit aproape toată povestea, dar mă rog.
Baftă!
DA! Te-ai certat cu ea prosteste. Mai bine uitati totul, pentru ca e pacat sa pierzi o prietenie din cauza unor poze sau a stiu eu ce nimicuri. Poate ca nu a vrut sa te minta... poate ca vroia sa faca doar o gluma sau ceva... Deci nu te mai supara din orice ca tu ai de pierdut.
Prieteni se chîştigă cu greu ţi se pot pierde într-o clipită totuşi maturizaţivă o zi bună
Sunt certuri normale intre adolescente. Toti patim! In 2 zile va impacati si cand o sa fiti mai mari o sa va amuzati cand o sa va aduceti aminte. Incercati sa iesiti mai mult impreuna si sa nu va petreceti timpul tot pe internet.