anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni am fost foarte indragostit de o fata adica mai bine zis am fost obesdat laughing de atuncea tot o bazaiam. si acum regret ca faceam toate aste, azi am vorbit cu ea pe facebook si m-am milogit la ea sa ma ierte, desi stiam ca sunt penibil si nu am nici o sansa sa ma ierte. Credeti ca mai exista vreo sansa sa ma ierte si sa fim amici?

Dau fundita + vot. Multumesc :*

2 răspunsuri:
| ioaannaa a răspuns:

Eu zic ca o sa te ieeerte.
Ca fata iti spun ca si eu am fost in situatie prietenei tale. Acum vreun an un baiat ma 'bazaia' incredibil de mult si mi se parea incredibil de enervant. Se baga in seama zilnic, insa la un moment dat a incetat.A inceput sa o faca tot mai rar.mi-am dat seama ca imi pare rau ca ii dadeam mereu cu flit si ca am ajuns sa ii simt lipsa si sa imi doresc sa ma contacteze.
Cred sincer ca asa o sa se intample si cu ea..Incearca sa faci un experiment si sa nu ii mai vorbesti o vreme. Nu te descuraja chiar daca o sa vezi ca nu o sa te caute. E orgoliul. Contacteaz-o apoi si ia-o usor. Cred ca o sa ajungeti prieteni buni!happy

| Afãrinツ a răspuns:

Fii tu insuti cu ea si explica-i situatia.
Spune-i ca nu stiai cum sa te comporti cu ea si te rusinai, fiind motivul pentru care te comportai anormal.
Daca vei fi sincer, o vei scoate la capat si va fi iar prietena ta happy
Dar asta depinde de tine tongue
Nu te descuraja.
Pana si tu stii ca poti sa o faci; D

Iti urez mult succees!