| roxyana03 a întrebat:

Buna
acum cateva zile am fost cu fostul meu prieten sa o lom pe iubbita lui, am avut o relatie de 4 luni jumate, acum 2 saptamana, ne-am despartit pentru ca am aflat ca el m-a inselat mai avea o relatie de 9 luni, in timp de era cu mine, acum cateva zile am mers cu el dupa iubita lui cum am mai zis, el a tot vorbit cu mine, in masina mi-a zis sa ma duc mai in fata langa el sa ma vada si el mai bine, a vorbit frumos cu mine, cand ne-am intors eram si cu iubita lui, el se tot uita la mine prin ogliinda, s-a uitat apoape tot drumu la minecrying, iar eu eram suparatasad, seara a venit cu iubita lui pe la mine pe drum, am iesit afara, iar el ma intrebbat daca ma duc cu iubita lui sa ne plimbam cu masina, dar eu cred ca el vroia safiiu si eu cu eii cu masina, nu-l pot uita pe baiatcrying ce sa fac? ajutor FUNDA+VOT

1 răspuns:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu el dar nu pe mess, la telefon, fata-n fata.
Apropo iubita lui este fata cu care a avut aceea relatie in timp ce era cu tine?
Gandeste-te bine ce sa faci nu poti sa te impaci cu el dupa ce ti-a facut si mai ales ca are si o iubita.