anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna acum o luna mi-a venit ciclul si ieri trebuia sa imi vina din nou dar nu mi-a venit si mi-a curs ceva maroniu inseamna ca urmeaza sa vina?

8 răspunsuri:
| yadora a răspuns:

Ai avut contact neprotejat?! asta se intampla daca esti insarcinata si te-a insemnat...sau poate fi o raceala a organelor genitale(ovare) care sa-ti faca sicane si de aceea ai ceva maroniu, apoi o sa-si dea drumul. Fa o baie fierbinte si ia un antiinflamator, un calmant si un antibiotic timp de 3-5 zile... dar asta daca nu esti gravida!

| buburuzAndreea a răspuns:

Mie mi se intampla uneori sa-mi vina asa, de culoare maronie in prima zi de ciclu. Cred ca maine o sa vina normal. Daca a intarziat o zi nu e motiv de ingrijorare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaaaaaaaa! Nu am avut niciun contact neprotejat nici nu am avut vreodata! Mi-e frica ajutor!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu este o scurgere normala. Ar trebui sa mergi la medicul ginecolog pentru analize si tratament.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mai asteapta cateva zile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă știi că nu nu ai avut probleme de natură sexuală (lipsa protecție!) nu ai de ce să te alarmezi.
În maxim 24 de ore trebuie să apară și sângerarea propriu-zisă, menstruația.
Pa, pa.

| Cryssy a răspuns:

Posibil.....sau ai vreo infectie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieir trebuia sa imi vina dar azi am avut ceva maroniu pe chilotisadnu vreau la medic