| wykyal a întrebat:

adeverinta de competente profesionale este acelasi lucru cu diploma pentru o specializare?

Răspuns Câştigător
| Prishille a răspuns:

Nu cred.
Dimploma pentru o specializare (exemplu: tehnician in activitati economice) este dimploma ce am obtinut-o eu la sfarsitul ciclului superior al liceului, in lege poarta denumirea-certificat de calificare profesionala nivel 3.

Cat despre adeverinta de competente profesionale poti vedea aici: http://www.sfatulmedicului.ro/......amant_3361

Deci la linkul acela o sa gesesti toate actele de studii ce se emit in sistemul national de invatamant preuniversitar (adica acte ce se elibereaza inainte de absolvirea de studii superioare-facultate, master). Vezi la ce categorie te incadrezi. Ele sunt in ordinea crescatoare a valorii lor.

10 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Diploma de specializare o obtii in urma unui curs pe cand competentele profesionale le obtii la scoalawinking

| wykyal explică:

Multumesc pentru raspunsuri totusi cred ca a mi va fi de folos ptc nu am nevoie de cat sa ma inscriu la un curs particular unde a mi cere ultimul act de studiu, insiuatia mea adeverinta.

| kicku_4582 a răspuns:

Nu

Răspuns utilizator avertizat
| WTFuck a răspuns:

Habar nu am ...am 12 ani de unde sa stiu eu si cum sa pui asemenea intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://desene-vechi.blogspot.com/

| gyffy a răspuns:

Aaa
sa fiu sincer char nu stiu scuze

| EduardGG a răspuns:

Nu

| Dumy_6513 a răspuns:

Nu

| MaDaLiNa_9029 a răspuns:

Salut! Diploma de specializare este mult mai folositoare decat adeverinta de competente profesionale, adeverinta care pana la urma se dovedeste a fi si la propriu si la figurat, decat o hartie!