| psiHopixia a întrebat:

Ajutati'ma! Peste ceva timp o sa am majoratul si ai mei vor sa'mi tina party-u la un restaurant. o data cu toata familia si in alta zi cu prietenii mei. Dar ce sa zic? ma bucur ca se implica. oarecum! Eu vreau ceva simplu.gen sa imi dea cheile de la casa de vacanta si sa ma lase sa'mi chem amicii. sa avem bautura, mancare si muzica buna (rock in cazu meu). Nu'mi plac petrecerile alea mari cu muuuulta lume si porcarii. Cum credeti ca ar trebui sa vorbesc cu ai mei sa faca cum vreau eu? Pentru ca 1.nu cheltuie prea multi bani.26 de mil e bugetu.si restul de bani mi pot da mie.de exemplu si 2. ma simt mai in largu meu asa. Am incercat detoateee da parca sunt batuti in cap si nu vor sa inteleaga ca nu vreau 2 party-uri mari.ci unu mic adica ma rog, mic in sensul de doar cu amicii, gasca si colegii de clasa in jur de 100 de persoane care totusi nu sunt 543 ca am calculat. Si vreau sa interzic aparatele foto... m-am saturat de poze si de blitz! Pls help meeee! cryingcryingcryingcryingcrying Funda si vot!

1 răspuns:
| psiHopixia explică:

[...] de toate [.] * scuzati.am scris la repezeala! blushing