| roxyana03 a întrebat:

Buna
ajutorbig grin
Fostul meu iubit este intr-o relatie. acum eu i-am zis lu fratele lui ca m-am inpacat cu fostul meu iubit,"david" iar el a vazut mesajele si a zis ca eu l-am inselat. el a fost plecat si lumea ii spunea ca eram cu altii la afara, dar nu eram ma jurcrying. acum eu l-am mintit pe fratele lui ca m-am inpacat cu fostul meu "david" iar el a vazut mesajele si el a zis ca " a avuty dreptate lumea cand aveai o relatie cu mine cu mine erai cu altu la poarta si imi ziceai mie ca ma iubesti, mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada niciodata, mi-a zis ca nu o sa mai aud niciodata de el. si ca ma uraste pentru tot, " cand am auzit eram distrusasad (, ce trebuie sa fac? eu pe fostul meu iubit nul mmai iubesc il urasc intr-un fel,. eu pe el il iubesc niste sfaturi ce sa fac? va rogbig grin? FUNDA+VOT am incercat sa ma omor din cauza lui, m-am stiat la venecrying... il iubesc enorm. ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu dispera mai fata ocupate de viata ta nu te chinui sa iti bati capul cu cineva care nu te crede ca tie iti faci rau.

1 răspuns:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu spun să recunoşti tot adevărul, şi să o termini cu prostiile ca sinuciderea sau mai ştiu eu ce. Odată ce le spui tuturor cum stau lucrurile în realitate, ai să vezi că nu va mai exista nimeni care să te acuze şi în plus te vei simţi mult mai bine.