anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all. Aseara am visat ca am fost violata de un baiat anume, desi nu-l cunosteam. Imi amintesc ca ma inconjurasera vreo 10 si unul dintre ei a spus "Care vrea primul?" straight face. Poate sa imi explice cineva ce inseamna? Am mai avut vise de genul asta dar nu mi s-a intamplat si in realitate asa cum am citit la unele explicatii. :-ss

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi, totul a fost doar un vis! Sunt sigura ca in viata reala ai sa ai grija sa nu ti se intampla asa ceva!
Visele sunt doar o prezentare al inconstientului, probabil undeva in mintea ta ai avut un gand despre acest subiect...nu te preocupa!
Sper ca te-am ajutat.

P. S.: Iubesc icon-ul happy

4 răspunsuri:
| alessia a răspuns:

Sunt doar vise nu trebuie sa crezi in ele. daca crezi in superstitii o sa ti se para sa ai numai usi inchise. las-o balta.ca.nu-i nimic adevarat incearca sa uiti:*:craciun fericit

| BlueHusky a răspuns:

Cand dormi folosesti alte parti ale creierului poti sa zbori happy asta imi place mie, cateodata imi revad catelul cand dorm si e fun chiar daca cand ma trezesc sunt cam trist... cred ca e vorba de subconstientul tau, nu interpreta tot ce visezi (cred eu). oricum ce faci daca te intalnesti cu cel din vis?

| xClementine a răspuns:

@BlueHusky Cred ca iti poti imagina si tu... laughing tongue

| Gsbxnx a răspuns:

Cel mai probabil o sa se întâmple just keep waiting