anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all Dau funda: Deci imi place un baiat foarte mult el e mai mic decat mine eu sunt a 8 el a 6 dar in iubire stiti ca nu conteaza asta. Bun deci eu il iubesc foarte mult si am incercat sa'l scot din capu meu mai ales ca am aflat de curand chiar de la el ca e genu care nu poate sta doar cu o fata.eu iol iubesc enorm, mi'as da viata pentru el, la scoala nu's atenta nici macar la ore.nu stiu ce sa fac sa'l uit, voi ce m-ati face Ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| cocolinafitzedulci a răspuns:

Hmm pai nu e problema de a fii mic de ani eu as zice sa iil uiti si sa fii atenta la ore nu ca imi place sc sau ceva de genu dar mai bine uital si gasete altu mai bun

3 răspunsuri:
| Sayakoo a răspuns:

Deny in primul rand daca n-am fost cu el nu inseamna ca nu-l iubescwinking crede-ma sa iti zica prietena mea decate ori imi venea sa ma arunc dupa bloc si ea a inceput sa planga si incerca sa ma opreasca...mi'as da viata pentru el...dar poate chiithalokitha are dreptate ar trebui sa'l uit sa imi gasesc alte ocupatii si sa ma bazez pe scoala

| Deny1333 a răspuns:

N-ai cum să-l iubeşti dacă n-aţi fost niciodată împreună.
Şi, distrage-te de la gândurile cu el făcând alte activităţi şi concentrează-te mai mult pe şcoală, că la sfârşitul anului o să-ţi vezi media şi nu o să crezi că e a ta.winking

| alindragutzull a răspuns:

eu spun sa vb cu el fata in fatawinking poate el te iubeste cu adevarat si vrea o relatie cat mai buna